Ovog petka nastavljamo sa novom akcijom na Wannabe Shopu. I ove nedelje vam bliže predstavljamo tri domaća dizajnera a radi se o Emiliji Petrović, Lepi Danojević i dizajnerima Belgrade Workshopa.

Od 26. septembra po tri komada iz svake od kolekcija ovih kreatora ćete imati prilike da kupite po akcijskim cenama samo na Wannabe Shopu.

Lepa Danojević sa svojim brendom Lepa Couture pretvara svaki odevni komad koji napravi u svojevrsno umetničko delo u kojem se dame osećaju poželjno, nežno i glamurozno. Elegantni modeli Lepa Couture ističu obline i umereni seksipil. Dominiraju pastelne boje, prozračni materijali, najluksuznija svila i lepršavi krojevi.

lepa couture revija Drugi po redu dizajnerski petak na Wannabe Shopu: Lepa Couture, Belgrade Workshop i Emilija Petrović

Belgrade Workshop je osnovan sa ciljem da kroz male serije ženskih odevnih predmeta predstavi svežinu ideja svog kreativnog dizajnerskog tima. Odeća i modni detalji Belgrade Workshopa namenjeni su ženama koje modnim trendovima ne pristupaju pasivno i nekritički.

Belgrade Workshop logo Drugi po redu dizajnerski petak na Wannabe Shopu: Lepa Couture, Belgrade Workshop i Emilija Petrović

Emilija Petrović je diplomirani kostimograf i modni dizajner, a završila je 2006. godine Akademiju Lepih Umetnosti u Beogradu u klasi prof. Dijane Macure. Od 2010. godine je prisutna u Choomich Design Districtu sa svojom radnjom “Emilija Petrović” gde se nalaze odeća i asesoari sa njenim brendom.

Emilija Petrovic naslovna Drugi po redu dizajnerski petak na Wannabe Shopu: Lepa Couture, Belgrade Workshop i Emilija Petrović

Editors choice