Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

“Državni posao” i mali ženski rituali na brodu “Zlatno srce”

“Državni posao” i mali ženski rituali na brodu “Zlatno srce”

Kompanija OmCafe, današnje jutro učinila je svim prisutnim damama nezaboravnim, vodivši ih na plovidbu Savom i Dunavom. Doručak uz srk omiljene kafe OmCafe bio je upotpunjen novim skečom koji su specijalno za ovu priliku pripremili glumci popularne emisije “Državni posao”. Nakon razbuđivanja ispunjenog humorom, ljubazni frizeri, šminkeri, maseri i manikiri obradovali su sve gošće tretmanima lepote i učinili  da se osećaju posebno u prelepoj atmosferi terase broda “Zlatno srce”.

Savremeni tempo života često ne dozvoljava da se posvetimo sebi, a posebno ne onim malim ženskim ritualima koji nam vraćaju osmeh na lice. Zbog toga, predstavnici kompanije OmCafe uspeli su u želji da poklone damama idealan početak radnog dana onako kako su oduvek želele.

MG 0684 “Državni posao” i mali ženski rituali na brodu “Zlatno srce” MG 0754 “Državni posao” i mali ženski rituali na brodu “Zlatno srce” MG 0779 “Državni posao” i mali ženski rituali na brodu “Zlatno srce” MG 0860 “Državni posao” i mali ženski rituali na brodu “Zlatno srce” MG 0922 “Državni posao” i mali ženski rituali na brodu “Zlatno srce” MG 0965 “Državni posao” i mali ženski rituali na brodu “Zlatno srce” MG 1040 “Državni posao” i mali ženski rituali na brodu “Zlatno srce”

Editors choice