Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

Dsquared proleće/leto 2011.

Dsquared proleće/leto 2011.

Retro se vratio uz ljeto. Blejzeri, bermude i color block je ono što nam Dsquared nudi za ovu sezonu ljeta. Nježne boje i kreacije koje nas lagano vraćaju u devedesete. Bez previše elegancije i kompliciranja dokazuju da je jednostavnost ono što je uvijek in.

Za sve one koji nisu znali, tvorci ovog brenda su braća blizanci iz Kanade koji su se vremenom preselili u Milano kao prijestonicu mode i raznih dizajnera. Do sada su radili sa mnogim poznatim osobama, kao što su: Rijana (Rihanna), Kristina Agilera (Christina Aguilera), Riki Martin (Ricky Martin), kao i sastavi “Tokio Hotel”, “The Black Eyed Peace”,  i mnogi drugi. Što se tiče prodavnica i nisu baš rasprostranjeni, do sada njihovu odjeću možete kupiti u Istanbulu, Kijevu, Milanu, na ostrvu Kapri, Singapuru i Hong Kongu. Njihove kolekcije za muškarce uvijek su zanimljive, u bojama, i retro. Uspijeli su spojiti eleganciju sa uličnim i sportskim stilom, što sveukupno izgleda izvanredno.

Dsquared2 SS11 9 Dsquared proleće/leto 2011. Dsquared2 SS11 8 Dsquared proleće/leto 2011. Dsquared2 SS11 51 Dsquared proleće/leto 2011. Dsquared2 SS11 4 Dsquared proleće/leto 2011. Dsquared2 SS11 3 Dsquared proleće/leto 2011. Dsquared2 SS11 2 Dsquared proleće/leto 2011. Dsquared2 SS11 1 Dsquared proleće/leto 2011. Dsquared2 SS11 10 Dsquared proleće/leto 2011.
Dino Kalember je ponosni vlasnik modne kolumne i bloga DinoBoy, budući stilista ili urednik modnog časopisa. Moda nije sve što se nosi, to je njegov život.

Editors choice