Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

“EGallery”: Posetioci izložbe kreirali zajedno sa umetnicima

“EGallery”: Posetioci izložbe kreirali zajedno sa umetnicima

1/2

Interaktivnom instalacijom mladog dizajnera Milana Ličine sinoć je otvorena treća postavka izložbe savremene umetnosti “EGallery”, u prostorijama agencije za integrisane komunikacije Executive Group u Knez Mihailovoj 9. U novom izdanju izložbe učestvuje 20 mladih fotografa, grafičkih dizajnera, slikara, grafičara i vajara, sa više od 100 radova.

Prodajna izložba u nesvakidašnjoj kancelariji-galeriji u srcu grada je deo istoimenog projekta koji je Executive Group prošle godine započeo sa udruženjem Š.U.N.D. (Šta umetnost nudi društvu), kako bi podržao mlade umetnike i pružio im priliku za ulazak u komercijalno umetničko tržište.

“Srećni smo i ponosni što nastavljamo uspešnu saradnju sa talentovanim mladim autorima i po treći put otvaramo naše prostorije za njihova dela. Nadam se da ćete, kao i naše kolege, klijenti i prijatelji, biti oplemenjeni njihovim kreacijama. Ovi mladi ljudi zaslužuju podršku i inspiracija su za sve koje pokreće kreativnost, istrajnost i predan rad, a to su vrednosti koje sa njima deli Executive Group”, rekao je na početku izložbe Darko Matijašević, generalni direktor Executive Group.

EGallery fotografija EGallery: Posetioci izložbe kreirali zajedno sa umetnicima EGallery fotografija 2 EGallery: Posetioci izložbe kreirali zajedno sa umetnicima

Editors choice