Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Style inspo: Kako da izdominiraš noseći athleisure trend

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Ejmi Vajnhaus pronađena mrtva

Ejmi Vajnhaus pronađena mrtva

Amy Winehouse amy winehouse 17895676 1024 9951 Ejmi Vajnhaus pronađena mrtva

Engleska pevačica i kantautorka Ejmi Vajnhaus (Amy Winehouse) je pronađena mrtva u četiri sata popodne u svom stanu u Londonu. Prema navodima Skaj Njuz (Sky News) još uvek nije tačno utvrđen razlog pevačicine smrti.

Nakon razoračavajućeg beogradskog koncerta u junu 2011. godine i usled negodovanja njenih fanova, bila je primorana da otkaže svoju turu koncerata po Evropi, koja je trebalo da najavi njen povratak na muzičku scenu. Pevačicini problemi sa prekomenrenim konzumiranjem droge i alkohola, i nakon bezuspešnih pokušaja rehabilitacije, doprineli su da njena karijera i muzika padnu u senku poslednje vreme. Najveći deo vremena je mumlala izgovarajući reči pesama i padala po bini, dok je bend koji ju je pratio popunjavao trenutke u kojima nije mogla više da izdrži.

Imala je 27 godina. Osvojila je publiku svojim debi albumom Frank (Frank), objavljenim 2003. godine. Kontroverzna pevačica je bila, takođe, poznata i po svojoj vezi sa Blake Fielde – Civil.

Još jedna od stvari koje se vezuju za preranu smrt ove mlade zvezde je i pominjanje takozvanog “Kluba 27” (Club 27), kojem “pripadaju” umetnici sa burnom mladošću, koji su ovaj svet napustili u dvadeset i sedmoj godini života. Među njima se nalaze i Brajan Džouns (Brian Jones), bivši član grupe Roling Stouns (The Rolling Stones), čuveni gitarista Džimi Hendriks (Jimi Hendrix), Dženis Džoplin (Janis Joplin), zatim Džim Morison (Jim Morrison) i Kurt Kobejn (Kurt Cobain), pokojni pevač grupe Nirvana.


Katarina Mihajlović skoro pa mlada novinarka iz Beograda, sa novosadskim naglaskom. Obožava duge šetnje, uživa u putovanjima i redovan je posetilac restorana, o kojima rado piše na svom blogu Gli esperienze di un assaggiatore. Uz to je i gurman, ali za sada, oprobavajući samo tuđe specijalitete.

Editors choice