Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Makeup trendovi za 2017. koje definitivno treba da probaš

Elegantna i romantična kupatila

Elegantna i romantična kupatila

Bila ona velika ili mala, kupatila su često vrlo hladne prostorije bez imalo autentičnosti i stila. Paleta kupatilskih elemenata nudi širok izbor najrazličitijih kada, umivaonika i detalja. Moderan dizajn diktira prave linije i čiste mat boje koje donekle za rezultat imaju hladan utisak. Ipak, istom dizajnu se ne može osporiti elegancija i glamur. U želji da u vaše kupatilo unesete i dozu topline i ženstvenosti, obratite pažnju na detalje, počev od onih najsitnijih – lampi i činija do onih najuočljivijih – tapeta, ogledala i stolica.

Staklenim, aluminijumskim i metalnim detaljima se održava duh čitavog prostora. Elegantnim i sjajnim slavinama možete dati pravi pečat vašem kupatilu. Mermerna površina u svetlijoj ili tamnijoj nijansi je dobar izbor za sve one koji žele da ostave moderan utisak, ali u kombinaciji sa starinskom lampom ili staklenom činijom sa cvetnim detaljima vaš prostor neće biti hladan. Dobro iskorišćen prostor je prostor u kome se osećate prijatno.

Tapete u različitim dezenima koje će se slagati sa komodama, stolice sa navlakama u boji peškira, ogledala uokvirena masivnim ramovima, su samo neki od detalja na koje morate obratiti pažnju ukoliko želite da vašem kupatilu date novi romantičan izgled. Detalj na koji niko neće ostati ravnodušan jeste kristalni luster na sredini plafona ili iznad kade.

1198572587 kyJud O Elegantna i romantična kupatila 1167101139 KY2SB O Elegantna i romantična kupatila 1014562284 4w98K O Elegantna i romantična kupatila 1153965042 r53CZ O Elegantna i romantična kupatila 926995046 xDtue O Elegantna i romantična kupatila 1210309832 mtuFZ O Elegantna i romantična kupatila 1234292501 E4YzN O Elegantna i romantična kupatila Picture 1024 Elegantna i romantična kupatila

Dati jedinstven i nesvakidašnji izgled običnom kupatilu nije zadatak koji mora biti poveren samo stručnjacima. Kombinacija rustičnog i modernog može dati sjajne rezultate. Vintage nameštaj u kupatilu u vidu stolice, lampe ili ogledala će delovati više nego zanosno. Svaki takav komad je pravi sinonim za vrednost. Budite hrabri u inovaciji, dopustite mašti da diktira pravila. Stvorite svoj romantični kutak u kome ćete uživati.


Jovana Katić – Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima i venčanjima. Svoju kreativnost ispisuje na stranicama svog bloga Juliet’s Pen.

Editors choice