Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Emma Stoun za “Elle US” jul 2011.

Emma Stoun za “Elle US” jul 2011.

Ema Stoun (Emma Stoun) je na pravom putu da postane holivudska diva. Nakon nekoliko odličnih uloga u tinejdžerskim komedijama, postala je IT devojka, a trenutno promoviše film “Superman”. Naslovnu stranu i editorijal za julsko izdanje američkog “Elle” magazina fotografisao je Karter Smit (Carter Smith), a sam naslov editorijala “Riot Girl” ukazuje da je Ema u drugačijem, “opasnijem” izdanju. Modele koje nosi Ema kreirali su Versace, Yohji Yamamoto, Stella McCartney, Marc Jacobs, Chloé i Prada, a na njima je promovisan i jesenji trend tufnica.

emma stone1 Emma Stoun za Elle US jul 2011. emma stone2 Emma Stoun za Elle US jul 2011. emma stone3 Emma Stoun za Elle US jul 2011. emma stone4 Emma Stoun za Elle US jul 2011. emma stone5 Emma Stoun za Elle US jul 2011. emma stone6 Emma Stoun za Elle US jul 2011. emma stone7 Emma Stoun za Elle US jul 2011. emma stone8 Emma Stoun za Elle US jul 2011. emma stone9 Emma Stoun za Elle US jul 2011.
Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Editors choice