Zvezda jesenje kampanje brenda Escada za 2011. godinu je Izabeli Fontana (Isabeli Fontana) koja je nosila, kako sportske modele, tako i one elegantne. Najzastupljenija je odeća koja podseća na muške modele. Fotografije sa ovog snimanja potpisuju Klaudija Knopfel (Claudia Knopfel) i Stefan Indlekofer (Stefan Indlekofer). U kolekciji možete pronaći i dugačke kapute, kožne suknje, džempere i elegantne haljine. Od aksesoara zastupljene su velike torbe, šeširi i naočare. Pogledajte kako izgledaju fotografije ove kampanje.

Isabeli4 Escada za jesen 2011. i zanosna Isabeli Fontana Isabeli10 Escada za jesen 2011. i zanosna Isabeli Fontana Isabeli9 Escada za jesen 2011. i zanosna Isabeli Fontana Isabeli19 Escada za jesen 2011. i zanosna Isabeli Fontana Isabeli8 Escada za jesen 2011. i zanosna Isabeli Fontana
Dragana Katić je student prava, autor bloga Fashion Dreams and Things i ljubitelj starih holivudskih filmova. Voli istoriju, modu i svoje prijatelje. Sve ono što smatra da je lepo ušuškava na stranice svog bloga.

Editors choice