Tokom letnjih meseci koža je izložena delovanju sunčevih zraka, slane morske vode i vetra koji utiču na njenu hidriranost i prirodnu pH vrednost. Pored toga, mnogim ženama se čini da izgledaju lepše, zdravije i atraktivnije ako su preplanule.

perfect beach body 11 Pantenol sprej

Zato je nakon sunčanja ili solarijuma koži neophodna intenzivna regeneracija i adekvatna nega. Ne treba zaboraviti da je i kosa svakodnevno izložena sunčevim zracima i baš kao i koži, potrebna joj je UV zaštita i dodatna nega.

Pantenol Sprej 400 Pantenol sprej

Praktično i jednostavno rešenje koje pomaže da negujete kosu i kožu nakon dugog izlaganja suncu jeste primena Dr Plant Pantenol spreja. Formulisan na bazi dekspantenola, uspostavlja i održava prirodnu vlažnost i elastičnost kože. Posebno se preporučuje za ublažavanje znakova inflamacije kod manjih opekotina, jer doprinosi regeneraciji oštećene kože. Primenjen na kosu, stimuliše njen rast, vraća joj sjaj i mekoću, a može da popravi i oštećenja kose izazvana hemijskim tretmanom: farbanje, izbeljivanje, ispravljanje i da popravi stanje ispucalih krajeva. Pantenol sprej je namenjen svim generacijama i svim tipovima kože, zbog čega se savetuje kao nezaobilazan deo putne apoteke, bez kog ne možete krenuti na letovanje.

Više informacija potražite na Facebook stranici Esense.

Editors choice