Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Esprit Jeans Style Fragrance

Esprit Jeans Style Fragrance

Svetski poznati brend, Esprit, plasirao je uz svoju novu džins liniju i dva nova parfema, za žene i muškarce: Jeans Style Woman Esprit i Jeans Style Man Esprit.

Esprit Jeans Style Fragrance 2 Esprit Jeans Style Fragrance

Modeli i zaštitna lica kampanje za nove proizvode su Marta Strek (Martha Streck) i Marius Hordik (Marius Hordijk). Fotografije je napravio Derek Ketela (Derek Kettela), a režiju spota za novi miris potpisuje Eva Hason (Eva Husson).

Novi parfemi su inspirisani duhom šezdesetih i hipi modom, a slave potpuno uživanje u životu bez ograničenja. Džins, kao odevni i modni predmet se često nosi i lako se kombinuje uz drugu odeću. Tako i nove parfemi karakteriše  lakoća kombinovanja i prilagođenost svakom dobu dana i prilici.

Jeans Style Woman Esprit sadrži voćkaste i cvetne note, tačnije kombinaciju brusnice i orhideje uz note vanile. Jeans Style Man Esprit je sačinjen od nota bergamota i ananasa ali i zelene jabuke.

esprittt Esprit Jeans Style Fragrance

Dizajn bočica je izuzetno primamljiv, detalj džinsa sa crvenim detaljima za velike devojčice i plavim za velike dečake i zastupljene u tri veličine: 15, 30 i 50ml.

Esprit se na svetskoj modnoj mapi nalazi od osamdesetih godina prošlog veka kada se iz Nemačke, gde je otvorena prva prodavnica, širi na područje zemalja Beneluksa, Francusku, Norvešku i Englesku. Danas, Esprit ima svoja predstavništva u 44 države sveta sa 630 samostalnih prodavnica. Najpopularniji je među mlađom populacijom a njegovu ponudu čine kako garderoba i obuća, tako i svi drugi odevni detalji.


Dragana Katić je student prava, autor bloga Fashion Dreams and Things i ljubitelj starih holivudskih filmova. Voli istoriju, modu i svoje prijatelje. Sve ono što smatra da je lepo ušuškava na stranice svog bloga.

Editors choice