Vodič za kožu koja ne stari: Sve što treba da znaš kako bi uvek izgledala mladoliko

Nedeljni horoskop : 24. mart- 30. mart

5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Eto zašto on nije materijal za brak

Eto zašto on nije materijal za brak

1/4

Njegov šarm ga je lansirao na počasni tron u tvom životu i tako visoko kotiran postao je čovek bez mane i naizgled bezopasan. Srećna udišeš svaki minut vaše bajke, ali u jednom trenutku bezobrazna realnost te trgne iz snova i zapitaš se ima li vaša veza budućnost, vredite li ili ne.

Devojka – objekat. Ukoliko on ne prestaje da govori o tvojim fizičkim kvalitetima, a sve češće njegove govorancije poprimaju negativan ton, eto vidnog upozorenja. Sigurno ne želiš da budeš čokoladna poslastica za njegove oči, niti da se osećaš kao lutka u izlogu izložena očima prolaznika. U ovakvim situacijama, vaš odnos ti diktira primarni cilj tvog života – besprekoran izgled nakon napornog dana na poslu, pa čak i u jutarnjim časovima. Nesebična slika realnosti skladištena u oštru dozu kofeina ti mora pomoći da se probudiš, iniciraš promene ili nastaviš dalje… bez njega.

Tipicno nase Groznica momacke veceri Eto zašto on nije materijal za brak

Flert struji njegovim venama. Zaveo te je, prisvojio tvoje srce i sposobno upravlja tvojim bićem na zadovoljavajući način. Ali… on ne prestaje da se okreće za drugim devojkama, čak i u tvom prisustvu ne manjka njegovih razgovora sa drugim devojkama. Epicentar usmerenosti pažnje se pomera sa tebe na prvu devojku koja podeli vazdušni prostor sa vama. Jedno od vas dvoje mora odustati od navike! On od „bezopasnih“ flertova, ili ti od njega.

Editors choice