Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Eucerin® DermoPURIFYER

Eucerin® DermoPURIFYER

Sezona radovanja i poklanjanja se nastavlja, a Eucerin® nas uvek iznenadi lepim poklonima. Kupovinom bilo kog Eucerin® DermoPURIFYER preparata protiv akni, u Eucerin® partner apotekama, na poklon možete da dobijete gel za pranje lica ili tonik za čišćenje iz ove linije. Požurite, akcija počinje 1. januara i traje dok traju zalihe.

Mnogi od nas su veoma probirljivi i nesigurni kada je u pitanju odluka koji preparati su pravi izbor za negu lica. Odluka postaje još teža ako je koža sklona stvaranju akni. Zato su apoteke pravo mesto za kupovinu preparata za negu. Jedino tu, na licu mesta, možete dobiti stručne odgovore na sva pitanja i nedoumice. Kada ove pogodnosti još prati i mogućnost da uz kupovinu jednog proizvoda na poklon dobijete drugi, preostaje samo pitanje – ima li boljeg mesta za donošenje ove važne odluke.

Da li ste znali da su akne najčešći problem u dermatološkim ordinacijama? Više od 80% svih adolescenata i do 40% odraslih žena imaju akne, a to u velikoj meri narušava samopouzdanje. Postoji rešenje – jedinstvena Eucerin® DermoPURIFYER linija preparata za negu masne kože može da pomogne u rešavanju ovog problema i učini da vaša koža postane glatka i zdrava. Jedino što se od vas pri tome traži je da negu sprovodite redovno i temeljno, a to znači svako jutro i svako veče. Pravilna nega lica počinje sa čišćenjem, nastavlja se dnevnom hidratacijom i zaštitom, a završava noćnom negom.

DP Eucerin® DermoPURIFYER

Na sreću, uz upotrebu Eucerin® DermoPURIFYER preparata to je veoma jednostavno, a od 1. januara postaje još pristupačnije, jer kupovinom bilo kog preparata iz Eucerin® DermoPURIFYER linije u Eucerin® Partner apotekama na poklon dobijate DermoPURIFYER gel za pranje lica ili DermoPURIFYER tonik za čisćenje. Uz upotrebu Eucerin® DermoPURIFYER preparata uspešno ćete delovati na sva četiri ključna uzroka zbog kojih nastaju akne.

Potražite znak Eucerin® PARTNER APOTEKA, izaberite pravi Eucerin® DermoPURIFYER preparat za sebe i uživajte u poklonu, ali i u zdravoj i negovanoj koži.

Editors choice