Eucerin® je spreman da obraduje sve one koji o svojoj koži brinu i trudi se da se, na kvalitetan način i sa vrhunskim medicinskim preparatima, posveti potrošačima kako bi odgovorio i na najzahtevnije potrebe svakodnevne nege.

Eucerin® programa lojalnosti je primer takve brige. Kupovinom bilo kog Eucerin® preparata u apoteci, u periodu od 15. 10. 2014. do 15. 2. 2014, ostvarujete mogućnost da dobijete Eucerin® karticu za lojalne potrošače i koristite prednosti pametne kupovine.

Oni koji nisu još uvek članovi Eucerin® programa lojalnosti, kupovinom Eucerin® preparata, u ukupnoj vrednosti od 5.000 dinara, u periodu od tri meseca od datuma prve kupovine, stiču pravo na poklon – jednu od šest ponuđenih Eucerin® krema za negu područja oko očiju: Aquaporin, Hyial-Urea, Q10, Hyaluron-Filler, Volume-Filler, DermoDensifyer. Preparate je potrebno kupovati samo u jednoj apoteci i to u onoj u kojoj ste i otvorili Eucerin® karticu lojalnog potrošača.

Eucerin® program lojalnosti –  prednost pametne kupovine Eucerin® program lojalnosti –  prednost pametne kupovine

Za one najvernije ljubitelje Eucerin® preparata, koji se već nalaze u Eucerin® bazi lojalnih potrošača, pripremljene su posebne pogodnosti. Oni pravo na poklon ostvaruju kupovinom preparata u vrednosti od 4.000 dinara, jer ih na kartici, koju će dobiti na svoju kućnu adresu, čeka 1.000 dinara poklon kredita.

Prilikom prve kupovine, pitajte Vašeg apotekara da li apoteka učestvuje u Eucerin® programu lojalnosti i potražite Eucerin® karticu lojalnosti. U apotekama koje učestvuju u programu, pored kartice dobićete i sve potrebne informacije. U istoj apoteci moći ćete da birate i poklon, uz dodatni savet farmaceuta o najboljem rešenju za Vaš tip kože.

Akcija traje tri meseca od datuma prve kupovine, u periodu od 15.10.2014. do 15.02.2015. godine ili dok traju zalihe.

Iskoristite izuzetnu priliku da uz Eucerin® karticu lojalnosti nagradite sebe i svoju kožu, a Vaš farmaceut će Vas posavetovati i preporučiti odgovarajući preparat.

Više informacija potražite na www.eucerin.rs na stranici Eucerin® novosti .

Editors choice