Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Makeup trendovi za 2017. koje definitivno treba da probaš

Eucerin Volume Filler koncentrat: Koncentrat protiv gubitka volumena kože lica

Eucerin Volume Filler koncentrat: Koncentrat protiv gubitka volumena kože lica

Koncentrati su veoma u modi – oni su čak četvrti najčešće korišćen proizvod za negu lica protiv starenja kože – i ne bez razloga: “Koncentrati i serumi imaju veoma laganu strukturu što im omogućava da optimalno prodiru kroz kožu i imaju direktnije dejstvo. Njihova visoka koncentracija im posebno omogućava da deluju intenzivnije”, kaže dr Andrea Šelerman, klinički savetnik u okviru DermoCosmetics Eucerin. “Kada se nanesu na temeljno očišćenu kožu, poboljšavaju regenerativne sposobnosti kože. Time se pojačava dejstvo preparata za svakodnevnu negu protiv starenja kože.” Kao rezultat toga, koncentrati su postali praktično nezamenljivi u oblasti nege protiv starenja, a i većina žena je u stalnoj potrazi za preparatima za negu kože koji se mogu efikasno boriti protiv znakova starenja.

eucerin 1 Eucerin Volume Filler koncentrat: Koncentrat protiv gubitka volumena kože lica

Starenje kože se ispoljava na mnogo načina: sa napredovanjem godina žene se često ne žale samo na bore, već i na tzv. ‘umoran izgled’, ‘izgled osobe koja je pod stresom’ ili ‘tužan izgled’. Razlog nisu samo bore, već i gubitak volumena kože lica. Što je izraženiji volumen kože lica i što su popunjeniji obrazi, to lice ima pozitivniji i mlađi izraz. Zato smo, blisko sarađujući sa dermatolozima, razvili liniju proizvoda Eucerin Volume Filler koja efikasno obnavlja volumen kože lica”, kaže dr Andrea Šelerman.

Trostruko jači koncentrat za izraženiji volumen kože lica

Za mlađi izgled i izraženiji volumen kože lica, stručnjaci za negu kože u okviru Eucerin-a su sada proširili liniju proizvoda Eucerin Volume-Filler sa EucerinVolume-Filler KONCENTRATOM. Ova formulacija efikasno obnavlja izgubljeni volumen kože lica uz isticanje njegovih kontura; tri sastojka prisutna u visokim koncentracijama deluju ciljano na različite slojeve kože. Magnolol, dobijen iz kore magnolije, povećava broj i zapreminu ćelija koje koži lica daju volumen. Oligopeptidi stimulišu proizvodnju kolagena u epidermu, oživljavaju metabolizam kože i obnavljaju unutrašnje procese između ćelija u organizmu koji se inače dešavaju u mladalačkoj koži. Hijaluronska kiselina doprinosi visokoj vlažnosti u rožnatom sloju, čime direktno umanjuje fine bore izazvane suvoćom kože.

eucerin 2 Eucerin Volume Filler koncentrat: Koncentrat protiv gubitka volumena kože lica

Redosled nege je apsolutno neophodan za postizanje punog efekta

“Kada se koriste serumi i koncentrati, morate misliti na redosled primene preparata za negu”, objašnjava dr Andrea Šelerman. “Prvi korak je uvek temeljno čišćenje lica, zatim treba blago umasirati koncentrat u kožu i sačekati nekolko momenata dok ne bude potpuno apsorbovan. Naravno, važno je da preparati za negu kože koji slede uvek odgovaraju individualnom tipu kože – i da se koriste kao dodatak koncentratu. Razlog: serumi i koncentrati ne sadrže veliku količinu lipida, koja je izuzetno važna u zaštiti kože od isušivanja i uticaja faktora spoljašnje sredine”, kaže dr Andrea Šelerman. “Osim toga, dodatni preparati za dnevnu negu treba da sadrže i faktor koji pruža zaštitu kože od UVA i UVB zraka, čime je štite od preranog starenja pod uticajem sunčeve svetlosti”, dodaje ona. Stoga se kao dodatna nega preporučuje Eucerin Volume-Filler DNEVNA KREMA za negu kože, ako se koncentrat nanosi ujutro. Ako se nanosi uveče, Eucerin Volume-Filler NOĆNA KREMA treba da se nanese nakon njega.

eucerin 3 Eucerin Volume Filler koncentrat: Koncentrat protiv gubitka volumena kože lica eucerin 4 Eucerin Volume Filler koncentrat: Koncentrat protiv gubitka volumena kože lica eucerin 5 Eucerin Volume Filler koncentrat: Koncentrat protiv gubitka volumena kože lica eucerin 6 Eucerin Volume Filler koncentrat: Koncentrat protiv gubitka volumena kože lica eucerin 7 Eucerin Volume Filler koncentrat: Koncentrat protiv gubitka volumena kože lica eucerin 8 Eucerin Volume Filler koncentrat: Koncentrat protiv gubitka volumena kože lica

Editors choice