Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Eurobelgrade 2011 – internacionalni sportski turnir

Eurobelgrade 2011 – internacionalni sportski turnir

Zadovoljstvo nam je da vam predstavimo EuroBelgrade – internacionalni studentski sportski turnir koji će se održati po prvi u Beogradu od 14. do 17. oktobra 2011. godine. Glavni organizator ovog događaja je Fakultet organizacionih nauka u saradnji sa Fakultetom sporta i fizičkog vaspitanja.

logo Eurobelgrade 2011   internacionalni sportski turnir

Turnir pripada seriji turnira Euro, koja obuhvata neke od najvećih turnira u Evropi, kao što su EuroMilano i EuroBarcelona.

Svečano otvaranje Turnira EuroBelgrade će se održati u petak, 14. oktobra sa početkom u 19h, u zgradi Rektorata Univerziteta u Beogradu. Ceremoniji će prisustvovati Dekani Fakulteta organizacionih nauka i Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje, predstavnici Univerziteta u Beogradu, profesori i prijatelji Fakulteta, kompanije koje su podržale događaj kao i predstavnici studentskih organizacija.

Prijavljeno je preko 300 studenata iz Evrope koji uključujući domaće učesnike čine ukupan broj od 500 učesnika. Neke od zemalja učesnica su: Turska, Crna Gora, Hrvatska, Rusija, Švajcarska, Italija, Belgija, Bosna, Mađarska, Rumunija, Bugarska… Studenti iz cele Evrope će se tokom tri dana turnira takmičiti u četiri sportske discipline: futsalu, košarci, odbojci i vaterpolu. U svim sportovima, osim vaterpola, predviđena su takmičenja i u muškoj i u ženskoj konkurenciji. Turnir pripada seriji turnira Euro, koja obuhvata neke od najvećih turnira u Evropi, kao što su EuroMilano i EuroBarcelona.

Tokom dana održavanja svi učesnici Turnira će biti deo FlashMob-a (vid izvođenja određenog performansa u cilju zadobijanja pažnje prisutnih) na jednoj od najposećenijih lokacija našeg grada. Pored ovakvih iznenađenja, učesnicima će biti priređeno i mnoštvo drugih zanimljivih aktivnosti.

Osnovni cilj turnira je da pruži stranim studentima jednu lepšu sliku o Beogradu i Srbiji, ali i da im pruži priliku da se takmiče, druže i zabave. Planiramo da turnir u godinama koje dolaze postane prepoznatljiv brend Fakulteta organizacionih nauka, Univerziteta u Beogradu, Beograda uopšte.

Uz podršku Univerziteta u Beogradu, značaj ovog događaja prepoznala je i Kancelarija za mlade.

Za više informacija posetite internet prezentaciju.

Editors choice