5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

EuroBelgrade 2011

EuroBelgrade 2011

312304 266916673329710 203649002989811 899401 515771323 n EuroBelgrade 2011

EuroBelgrade - od 14. do 17. oktobra 2011. godine

Zadovoljstvo nam je da vam predstavimo EuroBelgrade – internacionalni studentski sportski turnir koji će se održati po prvi u Beogradu od 14. do 17. oktobra 2011. godine. Glavni organizator ovog događaja je Fakultet organizacionih nauka u saradnji sa Fakultetom sporta i fizičkog vaspitanja.

Turnir pripada seriji turnira Euro, koja obuhvata neke od najvećih turnira u Evropi, kao što su EuroMilano i EuroBarcelona. Studenti iz cele Evrope će se tokom tri dana turnira takmičiti u četiri sportske discipline: futsalu, košarci, odbojci i vaterpolu. U svim sportovima, osim vaterpola, predviđena su takmičenja i u muškoj i u ženskoj konkurenciji. Mogućnost apliciranja za učestvovanje na turniru je otvoreno do 30. septembra na našem sajtu. Pored sportskog dela turnira, za studente će biti organizovano mnoštvo vansportskih aktivnosti.

Cilj ovih aktivnosti je što bolje upoznavanje stranih studenata sa kulturom i životom u Beogradu i Srbiji. Ove aktivnosti će sasvim sigurno doprineti boljem međusobnom upoznavanju studenata, što će stvoriti jaku osnovu za buduću profesionalnu saradnju. Očekuje se dolazak preko 300 stranih studenata, a planiran broj učesnika turnira, uključujući domaće studente je 500. Turnir je idealna prilika za veliki broj domaćih studenata, da kao volonteri steknu prvo radno iskustvo na organizaciji specijalnih događaja ove veličine.

Osnovni cilj turnira je da pruži stranim studentima jednu lepšu sliku o Beogradu i Srbiji, ali i da im pruži priliku da se takmiče, druže i zabave. Planiramo da turnir u godinama koje dolaze postane prepoznatljiv brend Fakulteta organizacionih nauka, Univerziteta u Beogradu, Beograda uopšte.

Uz podršku Univerziteta u Beogradu, značaj ovog događaja prepoznala je i Kancelarija za mlade.

Za više informacija posetite internet prezentaciju EuroBelgrade.

Editors choice