1/3

Zašto i kako se dešava da nekoga potpuno obeshrabriš i slomiš mu srce? Evo kako to tumači horoskop.

Ovan

Ti lomiš srca tako što nekome pokažeš koliko život može da bude dinamičan, avanturističan i uzbudljiv, a onda izgubiš interesovanje za tog nekog. Ne predstavlja ti izazov, ne prati te i ne otkriva ništa novo (kao ti njemu) a ti želiš više – od života, od ljubavi, od svih oko sebe.

Bik

Dopustiš nekome da ti priđe toliko blizu, da oseti i doživi tvoj sjaj i da razvije snažna osećanja, a onda se kompletno zatvoriš i više ne može da ti priđe. Tvoja lojalnost se ne dovodi u pitanje, uvek si tu kad si potrebna bliskim ljudima, ali ti se užasavaš mogućnosti da budeš povređena i zato postavljaš granice – to boli.

horoskop 15 Evo kako lomiš srca, sudeći prema horoskopu

Blizanci

Lomiš srca kad šalješ pomešane signale – a stalno to radiš. Ti si zainteresovana, pa onda skorz pasivna, topla pa hladna, uključena sto posto, a zatim rasejana i odsutna. Niko ne zna tačno na čemu je sa tobom, a često to ne znaš ni ti sama. A nekako se i ne trudiš da otkriješ.

Rak

Lomiš srca kad ostaviš nekog zato što nije dovoljno dobar za tvoju porodicu i prijatelje – njihovo mišljenje ti je važnije od osobe kojoj je stalo do tebe. Ali porodica je za tebe sve i tvoj izabranik treba da postane tvoja porodica – ako se ne uklapa, ćao.

Editors choice