Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Evropsko BEST Inženjersko regionalno takmičenje

Evropsko BEST Inženjersko regionalno takmičenje

Internacionalni EBEC Balkan tim u saradnji sa Lokalnom Best Grupom Sofija organizuje inženjersko takmičenje studenata Evrope na kome će učestvovati studenti iz : Srbije, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Bugarske. Takmičari će se na regionalnom takmičenju EBEC Balkan kvalifikovati za finalno takmičenje na Evropskom nivou, koje se održava 1-8. avgusta u Varšavi. Svi učesnici regionalnog takmičenja EBEC Balkan su pobednici Lokalnih inženjerskih takmičenja (EBEC Local) u: Beogradu i Nišu ( Srbija), Skoplju ( Makedonija), Mostaru ( Bosna i Hercegovina) , Podgorici ( Crna Gora) i Sofiji (Bugarska). Na finalu u Varšavi svi pobednici regionalnog takmičenja će se takmičiti za titulu najboljeg inženjera u Evropi 2013. godine.

U beogradskim timovima su studenti FON-a, Mašinskog, Elektrotehničkog, Tehnološko-Metalurškog i Fizičkog fakulteta, a u timovima iz Niša studenti Elektronskog i Mašinskog fakulteta. Pored svečanog otvaranja predstavnici kompanija će imati svoje predstavljanje.

417391 160871217403959 815775185 n Evropsko BEST Inženjersko regionalno takmičenje

Samo takmičenje zauzima najznačajniji deo događaja – timovi od po četiri studenta takmičiće se u dve kategorije - Case Study i Tim Dizajn

Dok Case Study zahteva od studenata da misle kao lideri kompanije rešavajući realne probleme u teoriji, druga kategorija Tim Dizajn im daje mogućnost da pokažu spretnost – moraće da naprave model sprave koji funkcioniše u realnosti. Obe kategorije testiraju inženjerski način razmišljanja i kreativnost, takođe timovi će morati da pokažu timski rad i komunikaciju da bi uspeli da savladaju zadatke i ostvare uspeh.

Događaj je podržan od strane: Energoprojekt, Hemofarm fondacija, Asseco i Tehničkog Univerziteta u Sofiji.

Editors choice