Zamislite da ste za svaku primljenu ljubavnu poruku na Facebook-u dobili čokoladu? Upravo takvu ideju osmislili su u Krašu i postavili automat za čokolade u shopping centar za Dan zaljubljenih.

Nakon što je mladi makedonski dizajner Ivan Durgutovski na internetu objavio poster s igrom reči “I have a Kraš on you”, gde je engleska reč za zaljubljenost “crush” zamenjena Kraševim logotipom, ova zgodna dosetka je osvojila simpatije korisnika društvenih mreža i spontano se proširila celom regijom. Putem društvenih mreža došla je i do Kraša, gde su prepoznali potencijal ove ideje i angažovali mladog dizajnera da za njih napravi logotip za svoju kampanju na Dan zaljubljenih.

Slika 138 Facebook poruke pretvorili u čokolade

A ovako su oni ulepšali Dan zaljubljenih svim prolaznicima iz Zagreba

Razmišljajući kako iznenaditi zaljubljene parove na Dan zaljubljenih, u Krašu su se zapitali kako bi oni reagovali kada bi uz ljubavne poruke koje razmenjuju putem Facebook-a dobili i čokoladu. Nakon pozitivnih reakcija na ovu ideju od strane slučajnih ispitanika na ulici, u Krašu su osmislili mašinu koja ljubavne poruke ispisuje na “I have a Kraš on you” pakovanje Dorina čokolade. Na Dan zaljubljenih, čarobna mašina je premijerno postavljena u Avenue Mall shopping centru u Zagrebu gde je izazvao veliki interes svih generacija. Atmosferu i opšte oduševljenje zaljubljenih parova ovim slatkim iznenađenjem možete videti u priloženom videu.

 

Editors choice