Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Facebook unapred zna kada ćete raskinuti

Facebook unapred zna kada ćete raskinuti

breakup likelihood preview Facebook unapred zna kada ćete raskinuti

Dizajneri Lee Byron i David McCandless su napravili ovaj zanimljivi grafik na osnovu relationship statusa svih onih korisnika koji su ostavili svoje Facebook profile otvorenima. Ovaj grafik nam pokazuje koliko su raskidi učestali tokom perioda od jedne godine.

Veliko prolećno čišćenje ormara se izgleda poklapa sa periodom raskida veza koje su jedva preživele zimske praznike. Drugi rast zapažamo u period oko 1. aprila, što možemo objasniti često neslanim šalama koje muškarci umeju da zbijaju i time nerviraju svoje devojke. Šalim se naravno. Ono što je prilično zanimljivo, barem ako mene pitate, korpe se udeljuju uglavnom ponedeljkom. To možemo objasniti fenomenom novog početka, nove radne nedelje i ne čudi da svi misle da će od ponedeljka okrenuti novi list i bataliti stare navike, pa samim tim i neuspele veze.

Stagnaciju primećujemo na leto, dok prava opada drastično za vreme zimskih praznika, kada treba odrešiti kesu za poklone. Na Božić stopa raskida je najmanja. Ko veruje u Boga, može mu zahvaliti na tome što neće biti korpiran tog dana.


Jovana Miljanović je, pre svega, veliki sanjar. Piše pesme, priče i svoj neobični blog. Oseća potrebu da uvek bude u toku sa najnovijim informacijama iz sveta – kako bitnim, tako i nebitnim. Živi za putovanja, druženje, modu, umetnost i ukusnu hranu. Omiljeni citat: “per aspera ad astra”. Spremna na sve da ostvari svoje snove.

Editors choice