Pred vama je novi modni izveštaj iz noćnog provoda u našem gradu. Zabeležili smo različite odevne kombinacije, neke moderne, a neke samo u pokušaju. Devojke u jednostavnim belim majicama na bretele nikada neće pogrešiti, jer takav odevni komad uvek možete ukombinovati sa modernim džins šortsem ili suknjom. Ako u svom garderoberu imate malu crnu haljinu gledajte da ona pristaje vašoj građi. Momci, ne zaboravite da očistite cipele pre nego što krenete u noćni provod. Majice koje otkrivaju ramena neka budu izbor za dnevnu šetnju, ali ne moraju da otkrivaju i više od ramena.

Izaberite haljinicu u modernoj nijansi i ponesite je uz platforme ili sandale, ali ne zaboravite da je osmeh glavni aksesoar. Pruge su odlične za noćni autfit u kombinaciji crne i narandžaste boje.

DSC 0027 Fashion Night Out: Devojke u letnjim haljinama

Jednostavna odevna kombinacija

DSC 0046 Fashion Night Out: Devojke u letnjim haljinama

Mala crna haljina

DSC 0118 Fashion Night Out: Devojke u letnjim haljinama

Majica sa printom koju momci ovog leta baš obožavaju

DSC 0123 Fashion Night Out: Devojke u letnjim haljinama

Tipična kombinacija za dan, ali očigledno da može i za noć

DSC 0136 Fashion Night Out: Devojke u letnjim haljinama

Devojke u letnjim haljinama...

DSC 0205 Fashion Night Out: Devojke u letnjim haljinama

Fantastična kombinacija narandžaste i crne za noćni izlazak

Prethodni modni izveštaj možete pogledati ovde.


Dragana Katić je student prava, autor bloga Oh la la i ljubitelj starih holivudskih filmova. Voli istoriju, modu i svoje prijatelje. Sve ono što smatra da je lepo ušuškava na stranice svog bloga.

Hot Spot  – Beogradski vodič sa pregledom svih boljih klubova, restorana, barova i splavova. Informišite se o najaktuelnijim dešavanjima u glavnom gradu i potpuno besplatno. Uz Hot-Spot budite deo Beograda!

Editors choice