Prethodne tekstove iz ovog serijala možete pogledati ovde.

Naša draga, i odnedavno ponovo single Kejti Peri (Katy Perry) zaputila se na maskenbal.

Naša draga, i odnedavno ponovo single Kejti Peri zaputila se sa društvom u jedan londonski pab.

slika120 Fashion No No: Frankenstein, sine, ženiš se!

Kojom rečenicom biste vi počeli ovaj tekst?

Dakle, Kejti se nije zaputila na maskenbal, mada je mogla bez problema da se provuče kao Frankenštajnova (Frankenstein) nevesta, uglavnom zahvaljujući svojoj šminki. Odavno se više ne trudimo da joj komentarišemo boju kose, a i složićete se da je nakon one štrumpf plave ova ljubičasta pravi praznik za oči. Nijansa pudera koja kao da je svetlija za dva tona od njenog tena, jaka crna senka na očima i bordo ruž na usnama svakako su pomogli Kejti da osigura sebi novog muža. Malo je izmišljeni lik, i ne voli društvo, a čujemo da je i osvetoljubiv, ali je bar neće prevariti!

slika216 Fashion No No: Frankenstein, sine, ženiš se!

Haljina je, za promenu, pristojne dužine. A ni grud joj ne ispada

Haljina sama po sebi nije toliko loša. Mislim, kada izuzmete krst i materijal. Boja je simpatična, kao i šara na donjem delu haljine. Ali ju je Kejti morala uništiti izborom obuće koja još nije odlučila da li želi da bude par kaubojskih čizama ili patike. Crne čarape oprostićemo joj pod izgovorom da je u Londonu hladnjikavo i duboko joj se zahvaljujemo što nije, na sve ovo, navukla još i ovu kožnu jaknu!

Kad je bal, nek je maskenbal! (Da ne kažem, nek se j**e i princeza.)

Izvor fotografija: justjared.com


Milica Radović je uvek u manjku sa vremenom, novcem i strpljenjem. Voli da sa prijateljima sedne na po čašicu razgovora, da zaigra i da se smeje. Nema vremena za gubljenje, ni živaca za kukavice. Baby face, višak energije i manjak kilograma koristi kao prednosti, a vama poručuje : “Boj se ovna, boj se govna, kad ćeš živeti?”

Editors choice