Lanice (Lana Del Rey), srećo, dušo, ljubavi.

slika lana Fashion No No: Lana isprobava... nešto

Zašto, Lana? Zašto?

Da se ne ponavljam, ali zašto, Lana? Lepa si, i lepo pevaš i vole te ljudi i sve ti stoji, zašto si morala da ubiješ vevericu i staviš je na glavu? Ili je to lisica? Ne vidim dobro, oprosti.

Zašto nisi izašla sa lookom “manje-je-više” nego si uništila sasvim dobru odevnu kombinaciju?

Haljina je lepa, obična, ali sasvim korektna, i cipele se lepo uklapaju, nakit minimalan, baš kako treba, dakle sve je skroz ok. Osim frizure. Tu mi stvarno nije jasno šta se desilo. Desio se pokušaj nekog tapiranja, sa sve momentom Španije ili čega već, pošto ne mogu da definišem ovaj cvet. Pritom sve izgleda kao da je stavila periku. Da mogu da stavljam smajlije u tekst, ovde bi sad stajao onaj zbunjeni. Drago je nama što je ona želela da isproba frizuru neku, pošto joj je kosa uvek isto nameštena, ali, Lana, ne ovako. Čini mi se da joj je Ejmi (Amy Winehouse) bila uzor kad se frizirala. Šminka je isto diskutabilna, ali ona nam je još i najmanji problem kada se uzme u obzir ova kosa.

Nemoj, Lana, više ovako, moli te fanstvo!

Izvor fotografije: justjared.com

Prethodne tekstove iz serijala “Fashion No No” možete pogledati ovde.


Milica Radović je uvek u manjku sa vremenom, novcem i strpljenjem. Voli da sa prijateljima sedne na po čašicu razgovora, da zaigra i da se smeje. Nema vremena za gubljenje, ni živaca za kukavice. Baby face, višak energije i manjak kilograma koristi kao prednosti, a vama poručuje : “Boj se ovna, boj se govna, kad ćeš živeti?”

Editors choice