5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Fashion No No: Niko više ne nosi majicu

Fashion No No: Niko više ne nosi majicu

Amber Rouz (Amber Rose) je najpoznatija po tome što je bila Kanjeova (Kanye West) devojka, a sada je verena za Viz Kalifu (Wiz Khalifa). Da ne bude da je poznata samo po bivšima, u CV-u joj stoji da je model, glumica i umetnica. Pošto se danas posle jedne revije postaje model, posle pojavljivanja u spotu glumica, a što se tiče umetnosti, koliko čujem, sad pokušava da postane pevačica. Dakle, ona je još jedna od onih “poznata sam jer sam poznata”, attention seeker, ima je svuda, a niko ne zna čime se bavi (osim zadovoljavanja Vizija), i iz nekog razloga je paparaci fotkaju u ovakvim izdanjima na ulici.

slika amber Fashion No No: Niko više ne nosi majicu

Sise? Check! Butke? Check! Droljasta školarka izgled? Check!

Slatka je devojka, ne mogu reći da nije, ima lepo lice. Sviđa mi se i njena figura (nemoj da čujem da je neko rekao da je debela!), i fora sa kratkom kosom. Ali tu se sve završava. Bejzbol jakna, ispod koje majicu ne nosi, očigledno, umesto brushaltera žuti bikini, bela suknjica, starke (opet skrnavljenje starki!), a ove čarape su mi, prosto, blaga fascinacija. Nisam znala da još uvek mogu da se pazare negde, osim na dečijem odeljenju. Na sve to roze minđuše! I ovi prokleti veštičji nokti koje svi sad nose, s kojima stvarno imam problem. Burn my eyes!

Morala sam da vidim na Googleu da li se ona uvek ovako oblači, ili ume i da liči na nešto. Ume i da liči na nešto, i to baš ume lepo da se dotera. Amber, lijepa si cura, kao i poznata, ne brini, fotkaće te paparaci i ako ne izgledaš kao nevaljala školarka iz japanskih pornića.

Izvor fotografija: posh24.com

Prethodne tekstove iz serijala “Fashion No No” možete pogledati ovde.


Milica Radović je uvek u manjku sa vremenom, novcem i strpljenjem. Voli da sa prijateljima sedne na po čašicu razgovora, da zaigra i da se smeje. Nema vremena za gubljenje, ni živaca za kukavice. Baby face, višak energije i manjak kilograma koristi kao prednosti, a vama poručuje : “Boj se ovna, boj se govna. Kad ćeš živeti?”

Editors choice