Velika si rock zvezda, sve mi razumemo Stivene (Steven Tyler), može ti se da ovakav izađeš na ulicu, ali postoji jedna izreka, ne znam da li si je čuo, glasi ovako: “Samo zato što možeš, ne znači da bi trebalo.”

slika stiven Fashion No No: Pogodi čije je međunožje

Konjsku muvu ne mož' da vidiš, ne mož' da vidiš, čak i da probaš!

Čoveče imaš 64 godine, a i dalje pozajmljuješ odeću od ćerki? Dokle više?

Majica od najstarije, torbica od srednje, farmerke od najmlađe. Jakna i đinđuve pretpostavljam da su tvoje, kao i ova nesrećna kaciga i naočare. Papuče, s druge strane, stvarno ne znam kome bih prilepila, a čarape su prava reklama za tezge gde se prodaju tri para za 100 dinara, prodavci u Srbiji će ti biti jako zahvalni!

Znamo mi da si ti ekscentrik, da igraš po sopstvenim pravilima (dakle bez pravila), da si mega-giga-zvezda i sav si inače jako važan, ali ovako se ne oblače ni beskućnici u nas, a ne rock zvezde po svetu. Molimo te, spali ove farmerke, zagubi ove papuče, sve ostalo ćemo nekako i progutati, samo jer si to ti.

Prethodne tekstove iz serijala “Fashion No No” možete pogledati ovde.


Milica Radović je uvek u manjku sa vremenom, novcem i strpljenjem. Voli da sa prijateljima sedne na po čašicu razgovora, da zaigra i da se smeje. Nema vremena za gubljenje, ni živaca za kukavice. Baby face, višak energije i manjak kilograma koristi kao prednosti, a vama poručuje : “Boj se ovna, boj se govna. Kad ćeš živeti?”

Editors choice