Odakle početi? Šta reći?

slika snuki Fashion No No: Snooki napada

Koju posluku porati?

Draga naša Snuki (Snooki) zvezda je nekog rijalitija, veoma je poznata, ima mnogo novca, i nama generalno nije preterano bitna, ali ovakvo izdanje prosto ne može proći bez komentara. Trenutno je i trudna, pa hajde da kažemo da bismo joj zbog toga (ali samo zbog toga) oprostili ovu bluzu. Doduše, komad sam po sebi i nije toliko loš, može se lepo iskombinovati, ali ove helanke sa sve momentom camel toe uopšte ne moraju da postoje. Mada, možda je Snuki u tom trenutku baš kamilama bila inspirisana, jer kako biste drugačije objasnili ove čizme koje više liče na kopita nego na obuću?

Svoje obožavanje savane i životinjskog carstva upotpunila je torbom i maramom sa leopard printom (naravno, printovi su različiti, mada je ne bi spasilo ni da su isti). Mačkaste naočare, toliko nakita da bi joj žene iz afričkih plemena pozavidele i Kruela de Vil (Cruella de Vil) kao inspiracija za boju kose samo su upotpunili ovaj modni napalm. Čak je i gospođa pored u fazonu “Oh no, you didn’t!”.

Snuki, srećo, imaš novca, plati stilistu, uspevali su i gore od tebe da uljude, nada postoji!


Milica Radović je uvek u manjku sa vremenom, novcem i strpljenjem. Voli da sa prijateljima sedne na po čašicu razgovora, da zaigra i da se smeje. Nema vremena za gubljenje, ni živaca za kukavice. Baby face, višak energije i manjak kilograma koristi kao prednosti, a vama poručuje : “Boj se ovna, boj se govna, kad ćeš živeti?”

Editors choice