5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Fashion No No: Vruće pantalonice stvarno nisu za svakoga

Fashion No No: Vruće pantalonice stvarno nisu za svakoga

Još jedna žrtva čudnog trenda kožnih crvenih pantalona, u ovom slučaju otelotvorenih u vidu šortsa sa visokim strukom. Jesam li spomenula da je koža u pitanju? I da će vam dupe sigurno izgledati kao spejs šatl u njemu.

slika demi Fashion No No: Vruće pantalonice stvarno nisu za svakoga

Jesu li to čarape ili majica?

Nekadašnja Disney darling Demi Lovato (Demi Lovato) poludela je na jednoj turneji, udarila igrača, završila na rehabilitaciji zbog svega i svačega, izvukla se (bar tako ona kaže), vratila jača nego ikad, ponovo snima hitove, a i dalje nema pojma da se obuče.

“Kad sam već krenula sa kožom, hajde da nastavim u stilu životinjskog carstva”, reče naša draga Demi i obuče ovu leopard košulju. Ali ne lezi vraže, zašto da se zaustavi tu, zašto da ne nabaci na sebe još koji izgovor za odevni predmet. Zašto da ne obuče mrežastu majicu/top/isečene čarape. Zašto da ne navuče debele hulahopke i popne se na polučizme usred leta. Zašto da nema roze pramenove u kosi? Zašto da ne očekuje da će je neko, i pored ovakvog izgleda, ozbiljno shvatiti. Stvarno, zašto da ne?

Ako, ako Demi, samo neka si ti nama puna samopouzdanja. Sve je dobro dok te ne proglase za trendseterku ili modnu ikonu.

Prethodne tekstove iz serijala “Fashion No No” možete pogledati ovde.


Milica Radović je uvek u manjku sa vremenom, novcem i strpljenjem. Voli da sa prijateljima sedne na po čašicu razgovora, da zaigra i da se smeje. Nema vremena za gubljenje, ni živaca za kukavice. Baby face, višak energije i manjak kilograma koristi kao prednosti, a vama poručuje : “Boj se ovna, boj se govna. Kad ćeš živeti?”

Editors choice