Vodič za kožu koja ne stari: Sve što treba da znaš kako bi uvek izgledala mladoliko

Nedeljni horoskop : 24. mart- 30. mart

5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Fashion predviđanje: Patike koje će obožavati #streetstyle zvezde, urbani umetnici ali i sportisti!

Fashion predviđanje: Patike koje će obožavati #streetstyle zvezde, urbani umetnici ali i sportisti!

1/2

Kada kažemo Nike, ne možemo, a da ne pomislimo na njihov čuveni slogan – Just do it! Ovoga puta, posmatrajući novi model patika Nike Air VaporMax, slobodno možemo da zaključimo – Nike, has done it again! I to, bolje nego ikad pre! 

Nike 1 Fashion predviđanje: Patike koje će obožavati #streetstyle zvezde, urbani umetnici ali i sportisti!

Nakon nekoliko meseci iščekivanja i najavljivanja, Nike Air VaporMax patika je stigla i na naše tržište. Predstavljena je kao najnapredniji model patika ikada,  a evo i zašto. Kada su se originalne Nike AirMax patike pojavile davne 1987. godine, to su bile prve patike koje su imale vidljiv vazdušni đon. Deset godina kasnije, Nike je razvio tehnologiju uz pomoć koje su na celoj površini pete, postavili vazdušne jastuke.

Tada je već, pre skoro tri decenije, nastala ambiciozna ideja da jednoga dana đon patike bude potpuno prožet vidljivim jastučićima – duž celog stopala! I, evo nas – revolucionarna patika Nike Air VaporMax je tu. Ova tehnologija, udružena sa fleksibilnim Nike Flyknit gornjim delom, kreira najlakši i najfleksibilniji Air Max ikada, model koji ne samo da nudi maksimalnu udobost, već predstavlja savršen spoj stila, perfromansi i čiste, moderne estetike.

MILICA VUCKOVIC NIKE AIR VAPORMAX 2 Fashion predviđanje: Patike koje će obožavati #streetstyle zvezde, urbani umetnici ali i sportisti!

Osmišljene da dominiraju na asfaltiranim površinama gradskih džungli, nove Air VaporMax nadmašiće sva tvoja očekivanja. Upravo ta činjenica dovela je do saradnje brenda Nike sa poznatom beogradskom umetnicom i “tattoo” majstorom, Milicom Vučković, i sa jednim od najboljih urbanih fotografa sveta, Boogijem.

Editors choice