5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Fenomen: Srpske modne blogerke

Fenomen: Srpske modne blogerke

1/2

Fenomen modnih blogova prepoznali su magazini, konzumenti, kritičari i modne blogerke. Internet je omogućio devojkama koje vole i poznaju modu da o njoj pišu, promovišu trendove koji im se dopadaju, predstavljaju lični stil kroz fotografije i predloge sezonskog, dnevnog, poslovnog, svečanog autfita – za svaku priliku.

Skeptici su već prestali da se pitaju šta u stvari ove devojke rade i šta to uopšte znači biti modna blogerka, dok su kritičari počeli da se pitaju šta je ono što određuje popularnost modnog bloga. Blogerke i modni magazini su međutim, prepoznali ekspanziju širenja modnog horizonta i povezli se na ovom uspinjućem talasu.

Još jednom, Internet je pokazao svoju medijsku moć i sposobnost da dopre tamo gde su drugi mediji zatvoreni i ograničeni. Vodeći fashion i lifestyle magazini u poziciji su da favorizuju svoje omiljene blogerke, promovišući njihov rad i nazivajući ih najboljima u Srbiji. Dok se magazin “Elle” odlučio da za kolumnistkinju angažuje modnu blogerku Vanju Milićević, uredništvo modnog magazina “Harper’s Bazaar” u svom poslednjem broju odvojilo je čak četiri strane na kojima modne savete daju četiri modne blogerke: Miljana Zečević, Jovana Radojičić, Zorana Jovanović, Jovana Petković. Portal “24 sata” je za najbolju proglasio Branislavu Antović, a hrvatski portal “Buro 24/7” u top 5 srpskih blogerki svrstao je: Miju Knežević, Jelenu Karakaš, Jovanu Radojičić, Milicu Obradović i Vanju Milićević.

modna blogerka Fenomen: Srpske modne blogerke

Editors choice