Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Fergie za “Allure” jul 2011.

Fergie za “Allure” jul 2011.

Za Ferdži (Fergie) je ovo treća naslovna strana ovog magazina, a ovaj put je fotografisao Norman Džin Roj (Norman Jean Roy) u Los Anđelesu. Cilj je bio predstaviti Ferdži u prirodnom, seksi look-u koji je tokom godina postao njen zaštitni znak. Ferdži ima 36 godina i izgleda potpuno fantastično. Za sebe kaže da je mlada duhom i ne plaši se starenja. Takođe, govori o bendu Black Eyed Peas i nesuglasicama koje ih prate proteklih godina. Ferdži je nedisciplinovana po pitanju hrane, te joj težina stalno varira, a žuta štampa piše da je trudna, svaki put kad dobije koji kilogram. Na naslovnoj strani nosi kožni oklop modne kuće Hervé Léger by Max Azria. Na ostalim fotografijama najviše odevnih komada pripadaju brendovima La Perla, DKNY i Mugler.

144 Fergie za Allure jul 2011. 228 Fergie za Allure jul 2011. 322 Fergie za Allure jul 2011. 423 Fergie za Allure jul 2011. 516 Fergie za Allure jul 2011. 617 Fergie za Allure jul 2011. 711 Fergie za Allure jul 2011. 810 Fergie za Allure jul 2011. 95 Fergie za Allure jul 2011.
Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Editors choice