Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

Film nedelje: “Druga strana meseca”

Film nedelje: “Druga strana meseca”

Ovo je film koji pogledam svaki put kada zaboravim šta znači voleti i na šta je žena spremna da se uveri u ljubav svog dragog. Željni ste filma od kog zastaje dah i jeza vas obuzme. Onda je ovo prava stvar. Psihološki triler koji u prvi plan ističe ljubomoru devojke, koja nesigurna u ljubav svog verenika čini glupi potez koji uništava živote više ljudi. Adrian, dirigent i novi direktor Simfonijskog orkestra u Bogoti. Zajedno sa svojom devojkom Belen seli se kako bi očuvao i svoj profesionalni i lični život, a njihova ljubav i dalje napredovala.

Slika 121 Film nedelje: “Druga strana meseca”

Par koji je u ovoj ljubavnoj igri izgubio

Film počinje tako što on gleda video poruku koju je njegova devojka Belen snimila i ostavila mu, a zatim ga napustila. U poruci kaže: “Zdravo, Adri. Nije lako. Nemam dovoljno snage da ti to kažem u lice. Možda je to zato da bismo izbegli beskorisnu svađu. Odlazim. Mnogo te volim… ali, ovako se dalje ne može. Molim te, nemoj da me tražiš i nemoj da me mrziš.”

I to je bio kraj video snimka, ali i početak filma koji tek počinje. On odlazi u bar obuzet tugom i osećajem krivice. Tu upoznaje slatku konobaricu Fabijanu i te noći započinje odnose sa njom, koji su usput praćeni velikom strašću, što će mu pomoći da zaboravi Belen. Ipak, kako odnos napreduje Fabijana počinje da postavlja pitanja o njenom misterioznom nestanku. Na kraju ona i otkriva gde je otišla Belen i zato se rešava da dirigenta zadrži za sebe. Jeste otišla, ali ne daleko. Ne fizički daleko. Bila je tu, u istoj kući gde je on doveo drugu. Ubrzo posle shvativši da je dirigent neveran i da postoji i treća, odlučuje da otkrije gde je njegova verenica. U tom pokušaju, sama upada u zamku. Jer, Belen je bila u kući iza zidova i stakla, posmatrajući šta njen voljeni radi. Bez hrane, vode, svetlosti. Na kraju Belen i Fabijana menjaju uloge. Sad je Fabijana ta koja je zarobljena, a Adrijan… on ostaje sam.

Izvor fotografija: filmaffinity.com


Violeta Stojanović, student novinarstva, ide kroz život sa velikom željom da napreduje i voljom da svoj optimizam širi na druge. Najveće bogatstvo su joj dve rođene sestre. Uvek spremna da podari osmeh i toplu reč, a sa vama bi da deli i najdublje misli i osećanja. Uživa u dobroj muzici, filmovima, divi se umetnosti.

Editors choice