Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Film nedelje: “Ne zaboravi me”

Film nedelje: “Ne zaboravi me”

Ponekad na život gledamo tako ravnodušno… Nismo svesni koje su prave vrednosti, šta je zaista važno i kako treba ispuniti svaki njegov i najmanji delić. Jer, život nema reprizu. Ovde smo. Sad. I nikad više.

“Ne zaboravi me” (Remember Me) nam donosi nesvakidašnju priču o snažnoj ljubavi, porodičnim vrednostima i tome koliko je zapravo važno ceniti svaki dan života. Govori o ljudima čije su živote obeležile porodične tragedije.

“Šta se događa kada munja s neba uništi naš dobro organizovani svet? Kako čovek preživljava neočekivane šokove i kako nas to menja kao ljudska bića? Ovo je iskrena i neulepšana priča o mladalačkoj ljubavi, a već godinama želim da dramatizujem tu temu”, kaže reditelj Alen Kolter (Allen Coulter). Ova dirljiva drama je okupila poznate glumce kao što su Robert Patinson (Robert Pattinson), Emili de Revin (Emilie de Ravin), Kris Kuper (Chris Cooper), Pirs Brosnan (Pierce Brosnan), Lena Olin (Lena Olin).

slika 117 Film nedelje: “Ne zaboravi me”

Film koji će vas osvojiti i navesti da drugačije gledate na život

Film govori o Tajleru, mladom njujorškom buntovniku koji ima veoma loš odnos s ocem otkako je porodična tragedija podelila porodicu. Iako je mislio da niko ne može da razume kroz šta prolazi, čudnim spletom okolnosti on upoznaje Eli. Počinje da se zaljubljuje i kroz njihovu ljubav pronalazi sreću i smisao života. Međutim, uskoro se otkrivaju porodične tajne, a okolnosti koje su ih spojile sada počinju da ih razdvajaju.

Kroz ovu ljubavnu priču se ispituje kratkovečnost i prolaznost života. Iz perspektive raznih likova vidimo kako se nose s tragičnim događajima koji su ih zadesili. U nekim ljudima oni podstiču samodestrukciju, u drugima borbeni duh koji ih čini jačima. Film pokazuje i koliko je teško katkad priznati kako se osećamo i šta nas boli sve dok ne bude prekasno. Upravo to neizrečeno često bude pogrešno interpretirano od strane drugih ljudi.

slika 212 Film nedelje: “Ne zaboravi me”

Sa njom je pronašao sreću i smisao života...

Ako ništa drugo, ova drama barem treba da nam pokaže koliko treba da cenimo život. Da živimo kroz momente. Za svaki trenutak.

Izvori fotografija: wall.alphacoders.com, altfg.com


Ivana Tomić – za sada je još uvek novinarka u pokušaju, ali bi volela da jednog dana ima uspešnu karijeru. Od kada je postala tetka, šali se da je postala i mudrija. Voli da provodi vreme sa svojom porodicom i kućnim ljubimcima, obožava “Mrak“ film, višnje i Džonija Depa, a posebno uživa da “šeta“ po živcima svojoj najboljoj drugarici Nedi.

Editors choice