Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Film nedelje “Neverna žena”

Film nedelje “Neverna žena”

Radnja ove erotične drame Adrijana Lina (Adrian Lyn), režisera “Fatalne privlačnosti” (Fatal Attraction) i “Nepristojne ponude” (Indecent Proposal) odigrava se u Njujorku. Dajen Lejn (Diane Lane) tumači ulogu Koni Samner (Connie Sumner), suprugu Edvarda Samnera (Edward Sumner), koga igra Ričard Gir (Richard Gere). Ovaj bračni par živi mirnim, porodničnim životom u predgrađu Njujorka, sa sinom Čarlijem (Charlie Sumner) koga igra mladi Erik Per Salivan (Eric Per Sullivan).

slika 16 Film nedelje “Neverna žena”

Koni i Edvard Samner vode miran porodični život u predgrađu Njujorka

Njihov život teče uobičajenim tokom, sve dok jednog vetrovitog dana Koni slučajno ne upozna mladog, ljubaznog Francuza Pola Martela (Paul Martel). Želeći da mu se oduži na pomoći, narednog dana odlazi do njega. Slučajno poznanstvo prerasta u snažnu seksualnu privlačnost, kada Koni prevari supruga sa Polom, a zatim i u opsesiju. Ona nastavlja aferu sa zgodnim Francuzem, ne shvatajući da Edvard počinje da sumnja u njenu vernost.

slika 26 Film nedelje “Neverna žena”

“Ne postoje greške. Postoji samo ono što uradiš i ono što ne uradiš.” Pol Martel

Njena veza sa Polom je potpuna suprotnost odnosu sa suprugom. Budući da on živi u centru Njujorka, svako njihovo sastajanje je uzbudljiva, rizična avantura. Pol je strastven, šarmer, dobar ljubavnik… sve ono što je Koni bilo potrebno da na trenutak pobegne iz svog predvidivog, dosadnog porodičnog života. Opsednuta Polom i novootkrivenom slobodom, Koni ni ne pomišlja na Edvardovu sumnjičavost.

slika 35 Film nedelje “Neverna žena”

“Imaš predivne oči, jesi li znala? Nemoj nikad da ih zatvaraš. Čak ni kad spavaš. Trebalo bi da naučiš da spavaš otvorenih očiju.” Pol Martel

Međutim, posumnjavši da Koni ima aferu, Edvard unajmljuje privatnog detektiva koji mu potvrđuje da njegova supruga neko vreme ima ljubavnika. On odlazi u posetu Polu, u želji da sazna zašto i kako se sve desilo. U napadu besa, on nehotice ubija Pola. Krijući ubistvo, vraća se porodičnom životu.

Koni odlučuje da prekine aferu i posveti se suprugu i sinu. Međutim, njihov plan povratka normalnom životu ne teče glatko. Saznavši za Edvardovu fatalnu grešku, Koni krije od policije svoje poznastvo sa Polom. Njih dvoje pokušavaju da zaborave na nemile događaje, ali se neprestano dvoume da li da priznaju policiji ubistvo ili odu iz grada i započnu novi život na nekom drugom mestu.

slika 44 Film nedelje “Neverna žena”

Strastvena romansa Koni i Pola okončala se tragično

Izvori fotografija: i43.fastpic.ru, richardgerefan.ru, cinemas.su, dvdbeaver.com


Saška Stojadinović je studentkinja Fakulteta političkih nauka, ponosna Vodolija zavisna od knjiga, pisanja, preterano pričljiva i ćutljiva u isto vreme, rođena u pogrešno vreme. Večito dete.

Editors choice