Domaći film “VIR”, u režiji Bojana Vuka Kosovčevića, premijerno će biti emitovan 11. novembra u Sava Centru sa početkom u 20.30 sati.

Debitantski film ovog mladog scenariste i reditelja nudi pravo osveženje srpskoj filmskoj publici. Film govori o Beogradu posmatranom iz ugla tri mlada čoveka u tri posebne priče koje se međusobno prepliću i dopunjuju u 48 sati. Inspirisan je realnim događajima, a svedoči o zgodama i nezgodama mladih, pogrešnih ideala i krhkih korena, dok traže svoje mesto u društvu, ljubav, odgovore i izlaz iz životnog vira.

Glavne uloge tumače Nebojša Đorđević, Srđan Pantelić i Nenad Okanović, a pored njih igraju Marina Vodeničar, Ivana Jovanović, Aleksandar Marković i drugi. Svoju svestranost i glumački talenat pokazali su i poznati voditelji Ivan Ivanović, Ivan Zeljković, Miroslav Miki Đuričić i muzičar Ivan Gavrilović.

vir plakat P Film “Vir”: Ne smeš mu se opirati!

U filmu “VIR” igraju i velikani našeg glumišta: Mirjana Karanović, Dragan Nikolić, kao i naš proslavljeni reditelj Emir Kusturica.

Nakon premijere u Beogradu, “VIR” će obići i druge gradove po Srbiji u nameri da ispriča svoje priče i nađe put do uma i srca srpske publike.

Izvor fotografija: filmvir.com

Editors choice