Filmska premijera “Belgrade with Boris Malagurski”

Filmska premijera “Belgrade with Boris Malagurski”

30. Septembar

U velikoj dvorani Sava Centra u Beogradu, 19. oktobra ove godine održava se premijera prvog dugometražnog dokumentarnog filma o Beogradu u režiji Borisa Malagurskog. Film na originalan, duhovit i zanimljiv način prikazuje srpsku prestonicu očima njegovih stanovnika, predstavljajući Beograd kao novu svetsku turističku destinaciju. Film prikazuje bogatu istoriju grada, njegova kulturna i prirodna bogatstva, bogat noćni život, veliku gastronomsku ponudu i sve ono čime se Beograd ponosi. U našem filmu je intervjuisan i Novak Đoković – kao najpoznatiji Beograđanin.

Kadar iz filma 3 Filmska premijera Belgrade with Boris Malagurski

Kadar iz filma

Film je sniman na engleskom jeziku sa ciljem da u Beograd privuče turiste i otkrije im lepote naše prestonice, ali će sigurno obradovati i mnoge Beograđane koji će imati priliku da vide svoj grad u najlepšem svetlu i otkriju neke zanimljivosti o gradu u kojem žive.

 

Za ljubitelje kremastih poslastica!

Izaberite jedan od tri ukusa Dr.Oetker Fila za tortu, vanilu, lešnik ili čokoladu i obradujte svoje najdraže omiljenim slatkišima.

 

Wannabe Street Style: Novogodišnji nagradni konkurs

Odlučili smo da 2011. godinu ispratimo sa stilom i da vam početak 2012. godine učinimo još zanimljivijim jednim nagradnim konkursom. Postavite na našu Facebook stranicu svoju street style odevnu kombinaciju i možete osvojiti lepe nagrade.

Modni predlog dana: Dašak italijanskog juga

Nivea: Nega kože tokom hladnijih dana