Filmska premijera “Belgrade with Boris Malagurski”

Filmska premijera “Belgrade with Boris Malagurski”

30. Septembar

U velikoj dvorani Sava Centra u Beogradu, 19. oktobra ove godine održava se premijera prvog dugometražnog dokumentarnog filma o Beogradu u režiji Borisa Malagurskog. Film na originalan, duhovit i zanimljiv način prikazuje srpsku prestonicu očima njegovih stanovnika, predstavljajući Beograd kao novu svetsku turističku destinaciju. Film prikazuje bogatu istoriju grada, njegova kulturna i prirodna bogatstva, bogat noćni život, veliku gastronomsku ponudu i sve ono čime se Beograd ponosi. U našem filmu je intervjuisan i Novak Đoković – kao najpoznatiji Beograđanin.

Kadar iz filma 3 Filmska premijera Belgrade with Boris Malagurski

Kadar iz filma

Film je sniman na engleskom jeziku sa ciljem da u Beograd privuče turiste i otkrije im lepote naše prestonice, ali će sigurno obradovati i mnoge Beograđane koji će imati priliku da vide svoj grad u najlepšem svetlu i otkriju neke zanimljivosti o gradu u kojem žive.

 

Vreme je za pozorište: “Gospođica” gostuje u Novom Sadu

Nova predstava Jugoslovenskog dramskog pozorišta na daskama Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu nosi naziv "Gospođica".

 

02. Maj

Must Have: Novčanik Legend

Iako je reč o naizgled beznačajnom modnom detalju, novčanik koji imate mnogo govori o vama. Zato je naš ovonedeljni must have ovaj novčanik brenda Legend....