Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Makeup trendovi za 2017. koje definitivno treba da probaš

Filmske vesti: Čarobni Holivud

Filmske vesti: Čarobni Holivud

Još samo osam meseci

1 Prva slika4 Filmske vesti: Čarobni Holivud

Pre samo nekoliko dana na internetu su osvanule prve slike iz filma

Bilo je to davne 2009. godine kada je snimio poslednji film i od tada očajnički gledamo sve njegove prethodne poduhvate, koje smo dosad odgledali mali milion puta. Upravo zato i brojimo dane, sate i minute do trenutka kada će najnoviji film Kventina Tarantina (Quentin Tarantino) ugledati svetlost bioskopskog projektora 25. decembra ove godine. “Django Unchained” je priča o robu Djangu koga je oslobodio izvesni doktor Šulc. Njih dvojica zajedno putuju po američkom Jugu, ne bi li pronašli i spasili ženu Djanga, koja se nalazi u “posedstvu” sadističkog gospodina Kendija. Zašto se radujemo filmu osim što je u pitanju Tarantinovo ostvarenje? Zbog izvanredne glumačke ekipe. Djangov lik tumači Džejmi Foks (Jamie Foxx), Šulca glumi Kristof Volc (Christoph Waltz), a Kendija Leonardo DiKaprio (Leonardo DiCaprio).

Povratak korenima

Na radost velike većine nežnijeg pola, Čening Tejtum (Channing Tatum) biće razgolićen dobar deo filma u kome trenutno glumi, pa, samog sebe maltene. U pitanju je film “Magic Mike”, priča o iskusnom striperu koji pod svoje okrilje uzima mlađeg kolegu, pokazuje mu svet žurki i put do lakog novca. Priča je bazirana na iskustvima Čeninga, koji je pre no što je postao glumac, bio striper. Premijera je zakazana za 29. jun u Americi.

Ima li kraja?

Zaključak svih zaključaka, kraj jedne od “najlepših ljubavnih priča ikada”, veličanstvena završnica dugogodišnje sage napokon će se odigrati. Bela je postala vampir, a ako vam to nije bilo jasno u nekom momentu, tu je Edvard koji nam pojašnjava da je ona sada iste temperature kao on. S obzirom na to da je najuzbudljiviji momenat kratkog trejlera trenutak kada Bela “pohotno” pogleda srnu, možemo da zaključimo kakav će biti film. Bilo kako bilo, premijera je zakazana za 16. novembar.

I dalje ima mesta za magiju

Za mušakrce se ne zna, ali devojke će se sigurno rastopiti od sreće. Bioskopska sala će najverovatnije biti prepunjena neartikulisanim ženskim izlivima emocija zbog previše slatkosti i ljubavi na jednom mestu. Film “Ruby Sparks” je priča o piscu koji ima savršenu viziju glavne junakinje romana, međutim ne ume da je “napiše”. Nakon razgovora sa psihijatrom, on se postepeno zaljubljuje u zamišljenu devojku i uspeva da napiše koji redak. Međutim, magija je uplela svoje prste i lik Rubi je oživeo. Žene širom sveta već pretpostavljaju najgore, a to je da će pisac uspeti nekako da uništi njihovu vezu, da je izbriše iz romana ili da je uda za nekog drugog lika. Još uvek je rano za bilo kakve pretpostavke, moraćemo da sačekamo 25. jul ne bismo li videli ovu divnu priču u kojoj glavne uloge tumače Pol Dejno (Paul Dano) i Zoi Kazan (Zoe Kazan).

Izvor fotografije:  movieline.com


Tamara Biljman je individua čiji je život potraga. Potraga za savršenstvom koje se krije u umetnosti, jer jedino je umetnost zaista veća od života, zar ne? Samo ona može da zaustavi vreme. Ne podnosim nikakva ograničenja i stoga sam kao moto prisvojila rečenicu Tristana Care: ’’Jedini prihvatljivi sistem je taj da se sistematski ne sledi nijedan sistem.’’

Editors choice