5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Filmske vesti: Klasika

Filmske vesti: Klasika

A gde su vampiri?

Dočekali smo i prvi duži trejler za najnoviji Spilbergov (Steven Spielberg) poduhvat. U pitanju je film “Linkoln” (Lincoln), koji će doći u bioskope 16. novembra. Uloga predsednika dodeljena je Danijelu Dej-Luisu (Daniel Day-Lewis). Hvala svemu, pa ovaj put Linkoln neće loviti noću vampire. Naime, Spilberg je odlučio da prikaže događaje odmah po Građanskom ratu, teške odluke koje je predsednik morao da donese, a akcenat je stavio na njegovu čeličnu volju i snagu kojom se suprotstavio opoziciji.

Plaćenici, Betmen i novajlija

1PrvaSlika2 Filmske vesti: Klasika

Scenaristi su obećali da će se držati originala što je više moguće, da ne bi previše razgnevili fanove

Kakve veze ima klasik “Godzila” (Godzilla) sa “Betmenom” (Batman) i “Plaćenicima” (The Expendables)? Na prvi pogled, nikakve. Ali, ako biste nastavili da se bakćete ovom zagonetkom zaključili biste da Dejvid Gojer (David Goyer), scenarista trilogije “Mračni vitez” (The Dark Knight trilogy) i Dejvid Kalaham (David Callaham), scenarista “Plaćenika”, uz pomoć relativnog novajlije Maksa Borenstajna (Max Borenstein) rade na scenariju nove “Godzile”. Novi, sada trodimenzionalni, najpopularniji gmizavac razgneviće se svom silinom po bioskopskim platnima maja 2014. godine.

Zvuk testere

Desilo se ranije, a nažalost, desiće se ponovo januara 2013. godine. Razuzdani tinejdžeri su tu, relativno dobar razlog da se ode u kuću usred nedođije je tu, devojka lakog morala, štreber, atleta i devojka koja ih odvlači u smrt su tu. A tu je i psihopata koja će ih dočekati na testeru. I to nikako drugačije, do u 3D-u. Persona zadužena za najviše vrištanja, odnosno glumica kojoj je pripala glavna uloga jeste Aleksandra Dadario (Alexandra Daddario).


Tamara Biljman je individua čiji je život potraga. Potraga za savršenstvom koje se krije u umetnosti, jer jedino je umetnost zaista veća od života, zar ne? Samo ona može da zaustavi vreme. Ne podnosim nikakva ograničenja i stoga sam kao moto prisvojila rečenicu Tristana Care: ’’Jedini prihvatljivi sistem je taj da se sistematski ne sledi nijedan sistem.’’

Editors choice