Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Filmstreet – Ponovo radi letnji bioskop!

Filmstreet – Ponovo radi letnji bioskop!

blog Filmstreet – Ponovo radi letnji bioskop!

Napokon se neko dosetio da ubije beogradsku monotoniju blejanja po baštama kafića. “Kancelarija za mlade” i “UK Parobrod”, prvi put u Beogradu, organizuju “Filmstreet” – besplatne letnje bioskope na otvorenom. Cvetni trg, Kalemegdan, park Manjež, Skadarlija, Kosančićev venac, ulica Strahinjića Bana, pristanište kod Beton hale, ćošak Milutina Bojića i Palmotićeve i Čuburski park, neke su od lokacija na kojima će Beograđani i oni koji posete našu prestonicu ovog leta moći da uživaju u dobrim starim klasičnim filmovima.

Ono što je fantastično kod ovog festivala je to što nema zatvorenog prostora, preskupih karata, nekih tamo 3D naočara, skupe koka kole i kokica. Gledanje projekcija je besplatno, možete doneti svoje piće, semenke, ćebiće ako bude hladnjikavo, pa čak i svoje stolice, kako biste osigurali mesto ispred bioskopskog platna, jer će projekcije svakako biti veoma posećene. Napokon, kao i u svim metropolama sveta, možemo se podsetiti starih filmova, koji se nažalost ne prikazuju često na televiziji, a tek ne u bioskopima, s obzirom na to da nas bombarduju kojekakvim savremenim dostignućima, koja nam ispiraju mozak. Ova akcija pruža priliku Beograđanima i njegovim gostima da se podsete filmskih klasika i društvenih vrednosti, drugačijih od današnjih, koje su preovlađivale u prethodnih 60 godina, od kada postoji kinematografska industrija.

Film koji će biti premijerno prikazan je legendarna “Kazablanka”, 12. juna, u Siminoj ulici, sa početkom u 20:30 časova. Takođe će biti prikazani sjajni i bezvremeni filmski klasici kao što su “Taksista”, “Buntovnik bez razloga”, “Diplomac”, “Veliko plavetnilo” i drugi. Detaljan raspored možete pogledati na Facebook stranici festivala.


Nikola Trajković je inženjer, pustolov i urbani kreativac. Zakleti Dorćolac koji najviše voli da živi svuda pomalo. Život u Parizu i Istanbulu obogatio je način na koji doživljava modu.

Editors choice