naslovna40 Flatforme   cipele koje dolaze

Modni trendovi se vrte u krug, ali ne možemo ih predvideti i zato ih verovatno i volimo. Viktorija Bekam (Victoria Beckham), koju mnogi smatraju ikonom stila, ali i trendseterkom, definitivno je pogrešila u izboru cipela za kraljevsko venčanje, jer smo vrtoglave potpetice ostavili u prethothoj sezoni. Danas nosimo flatforme.

19 Flatforme   cipele koje dolaze

Flatforme: Naziv je igra reči – platforma na ravnoj cipeli ili sandali. Iako su bile najpopularnije tokom devedesetih, za flatforme možemo da “krivimo” osamdesete i Vivijen Vestvud (Vivienne Westwood). Koliko su danas in pokazale su revije modnih kuća Chanel, Phillip Lim, Michael Kors, pa i modna imeprija Alexander McQueen. Najčesće su flatforme kombinovane sa haljinima cvetnog dezena, inspirisane sedamdesetim, ženstvene, lagane i lepršave.

47 Flatforme   cipele koje dolaze

Prednost flatformi je svakako to što dobijate na visini, a vaša stopala ce dobiti zasluženi odmor nakon godina provedenih na jako visokim potpeticama. Ukoliko vam se ovaj trend ne dopada, možda bi ipak trebalo da mu date šansu. Setite se samo koliko nas nije shvatalo popularnost Ugg čizmica (koje mnogi zovu i “marsovke”), koje su na kraju ipak prirasle srcima (i stopalima).

54 Flatforme   cipele koje dolaze 64 Flatforme   cipele koje dolaze 71 Flatforme   cipele koje dolaze
Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Editors choice