Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Florence Welch potreban tajm-aut

Florence Welch potreban tajm-aut

Nakon dva uspešna albuma grupe Florence and the Machine, debitantskog ostvarenja iz 2009. godine “Lungs” i još uvek aktuelnog pod naslovom “Ceremonials”, pevačica Florens Velč (Florence Welch) izjavila je da joj je potrebna pauza u muzičkoj karijeri. Prema njenim rečima ovaj odmor od snimanja i nastupa ne bi trebalo da bude duži od godinu dana. Ona dodaje da izdavačka kuća benda Florence and the Machine ne vrši nikakav pritisak na nju što se tiče datuma izlaska njihovog sledećeg projekta, te pauza koja sledi može da potraje koliko god je njoj to potrebno.

01. Florence and the M Florence Welch potreban tajm aut

Turneja na kojoj ovaj engleski sastav promoviše svoj drugi album “Ceremonials”, nakon koje bi trebala da usledi pauza, završiće se početkom decembra ove godine

U julu ove godine grupa Florence and the Machine morala je da otkaže dva nastupa zbog odmora koji je pevačicinim glasnim žicama bio neophodan kako ne bi došlo do njihovog trajnog oštećenja.

Pogledajte video za njihov peti singl sa albuma “Ceremonials” – numeru koja je uspela da zauzme prvo mesto britanske top-liste najprodavanijih singlova.


Iris Zavargo je diplomirana novinarka, u najavi master komunikologije. Mađarski divani mnogo bolje od Balaševića, ali nije ni nalik svađalici iz pesme “Sin jedinac”. Svoj život zamislila je u ritmu muzike i zato uči da bude DJ, trudi se da ne zaboravi kako se svira klavir, trenira džez balet i s ljubavlju će pisati o ljudima zbog kojih smatra da najbolju stranu naše stvarnosti čine note.

Editors choice