Nedeljni horoskop: 10. mart- 16. mart

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Makeup trendovi za 2017. koje definitivno treba da probaš

Florence želi da se oproba u dance muzici

Florence želi da se oproba u dance muzici

U intervjuu za magazin “Q”, DJ Kelvin Haris (Calvin Harris) otkrio je da će se na njegovom sledećem singlu pojaviti Florens Velč (Florence Welch), pevačica grupe Florence and the Machine. S obzirom na gotik-pop pesme po kojima je poznata, Florens je izgleda odlučila da na kratko promeni svoj muzički stil i okuša se u dens muzici. Predstojeći singl zvaće se “Sweet Nothing”, a ova dva muzičara odlučila su da sarađuju nakon što je Kelvin uradio remiks pesme “Spectrum (Say My Name)”, koju u originalu izvodi Florence and the Machine. Njegova verzija dostigla je ogroman uspeh širom sveta, pa se tako od predstojećeg singla “Sweet Nothing” može očekivati samo najbolje.

Slika 1 F Florence želi da se oproba u dance muzici

Saradnja dva uspešna muzičara

Kelvin je u intervjuu takođe otkrio da su dva muzičara odbila da sarađuju sa njim na pesmi “We Found Love”, koja je kasnije postala jedan od najvećih hitova 2011. godine. – “To je trebalo da bude treći singl sa mog novog albuma i bio mi je potreban vokal, rekao sam – ‘Da li neko želi da otpeva ovo?’ A onda je neko rekao ‘Ja želim’, i to je bila Rijana (Rihanna)”. Takođe, DJ je otkrio kako je prilikom saradnje sa mega zvezdom Rijanom bio veoma stidljiv.

Izvor fotografije: popcrush.com


Kristina Bijelić studira Fakultet za kulturu i medije. Obožava Njujork, putovanja, smeh do suza. Veoma je pozitivna osoba, veliki sanjar i nostalgičar. Smatra da lude avanture i nezaboravni trenuci provedeni sa dragim osobama čine život. Moto: Believe in your dreams!

Editors choice