Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

“FONklame” festival advertajzinga

“FONklame” festival advertajzinga

Na Fakultetu organizacionih nauka, 17. i 18. marta 2013. godine, održaće se šeste po redu “FONklame”, festival advertajzinga, u organizaciji FON-ovog centra za razvoj karijere. Već tradicionalno svake godine, “FONklame” okupljaju na stotine studenata Beogradskog univerziteta sa željom da se posetiocima omogući uvid u tendencije na polju marketinga i advertajzinga, kao i da im približi svet reklama na nesvakidašnji i inovativan način. FONklame se sastoje iz četiri dela: edukativnog, zabavnog, humanitarnog i takmičarskog.

1. Edukativni karakter (17. mart)

Prvi dan seminara je predviđen za održavanje niza predavanja, od strane eminentnih stručnjaka iz oblasti marketinga. Velika nam je čast da najavimo predavače na ovogodišnjim FONklamama 2013: Ivan Ivanović (TV voditelj), Marko Stojiljković (brend menadzer), Predrag Milićević (marketing stručnjak), Vladan Anđelković (media direktor), Vladimir Stanković (bloger).Prijava traje do srede 13. marta do ponoći.

2. Zabavni karakter (18. mart)

Drugog dana seminara, učesnicima će biti predstavljeno nekoliko sati kvalitetnih reklama preuzetih sa različitih medijskih izvora. Takođe, na seminaru će biti zastupljene i reklame svih pokrovitelja i prijatelja projekta. Ove godine u okviru FONklama organizujemo i humanitarnu žurku koja je planirana da se održi krajem marta. Ideja je da sav prikupljen novac ide u humanirne svrhe.

za tekst FONklame festival advertajzinga

Već tradicionalno svake godine, "FONklame" okupljaju na stotine studenata Beogradskog univerziteta

3.Takmičarski karakter

Marketinška agencija New Moment podeliće takmičarima studiju slučaja, nakon održanog mentorskog rada u prostorijama pomenute agencije. Mentorski rad će se održati dana  11. marta, nakon čega će takmičari imati 3 dana da reše studiju slučaja. Dana 15. marta će se održati prezentacija rešenja studija slučaja na Fakultetu organizacionih nauka I odabrati pobedničko rešenje. Prijava traje do subote 9. marta do ponoći.

4. Humanitarni karakter

FONklame već šestu godinu zaredom imaju humanitarni karakter, u kome se sav prihod od donacija i ulaznica uplaćuje u humanitarne svrhe. Sav prikupljen novac biće doniran akciji “Srce za decu”.

Više informacija o samom festivalu i načinu prijavljivanja možete pronaći na sajtu.

Editors choice