Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Foto konkurs: “Best foto taken at Karim Space”

Foto konkurs: “Best foto taken at Karim Space”

“Karim Space” je raspisao konkurs za najbolju fotografiju snimljenu u “Karim Space”-u. Konkurs traje do 20. aprila 2013. godine. Umetnici dobijaju slobodu da svoju inspiraciju pronađu u salonu “Karim Space”, a da li će to biti neki komad nameštaja ili deo enterijera, na učesnicima je da odluče. Sve što vas inspiriše u našem salonu može biti deo vaše fotografije. Učešće na konkursu se ne naplaćuje.

Pravo učešca na konkursu “Best foto taken at Karim Space” imaju svi fotografi koji žele da učestvuju. Fotografije moraju biti snimljene u okviru “Karim Space”-a. Na konkurs se šalju fotografije snimljene tokom trajanja konkursa – od 01.04.2013. do 01.05.2013, kada je kraj konkursa. Svaki učesnik konkursa može poslati najviše tri fotografije, u rezoluciji 300dpi, maksimalne veličine 3MB i u JPEG formatu. Uz svaku fotografiju treba da stoji ime autora i naziv fotografije. Fotografije se šalju na adresu: office@karimspace.rs.

karim space Foto konkurs: “Best foto taken at Karim Space”

Pobednicima konkursa nagrade se uručuju na dan otvaranja izložbe

Selektor i predsednik žirija konkursa je Nebojša Babić (studio “Orange”). Imena nagrađenih fotografa, kao i njihove fotografije, biće objavljeni na sajtu “Karim Space”-a odmah nakon odluke žirija. Žiri će od svih pristiglih radova odabrati i fotografije koje će biti predstavljene na izložbi. Izložbu prati katalog u kojem će svi autori čije je radove odabrao žiri biti predstavljeni sa po jednom fotografijom. “Karim Space” će pristigle radove svih autora postaviti na svoj internet sajt u odeljku posvećenom ovom konkursu, a nakon odluke žirija će objaviti i fotografije nagrađenih fotografa, kao i svečanog uručenja nagrada.

Posetite “Karim Space” i naš “Lifestyle Vodič”!

Editors choice