Umetnici FREYWILLE-a su kreirali izvanredni dizajn u nežnoj pastelnoj boji koja evocira osećanje sreće, milosti i radosti. Za ovaj divni dizajn umetnici FREYWILLE-a su pronašli inspiraciju u umetnosti plesa i španskoj flamenko plesačici Hosefi de Olivi (María Josefa Pimentel), poznatoj takođe i kao Pepita, koja je u 19. veku očarala boemsku publiku širom Evrope.

Divna ruža i specijalni tekstilni dezen nazvani su po maloj plesačici. Njena nežna kompozicija boja u svetloroze nijansama evocira osećanja bezgranične udobnosti i udruživanja somota i svile, i tako obezbeđuje svoju neupadljivu pojavu. Kontrast roze i sive ruže stvara harmoničnu koegzistenciju.

freywille armreif diva kollektion floral symphony design pepita rose pastel Freywille: Pepita Rose Pastel

Cveće kao inspiracija

freywille armreif diva kollektion floral symphony design pepita rose pastel 2 Freywille: Pepita Rose Pastel

Nakit kojem nećete odoleti

freywille kollektion floral symphony design pepita rose pastel Freywille: Pepita Rose Pastel

Romantična ogrlica

freywille kollektion floral symphony design pepita rose pastel bracelet manchette aphrodite Freywille: Pepita Rose Pastel

Za poseban pečat odevnoj kombinaciji

freywille ohrringe mini creole kollektion floral symphony design pepita rose pastel Freywille: Pepita Rose Pastel

Minđuše za sve prilike

Glamurozna strana Pepita Rose Pastel-a se javlja u kombinaciji tri različita tipa zlata sa nežnim ružama i u Pepita dezenu raznih veličina, što daje kolekciji poseban karakter.

Sa zadovoljstvom pozivamo sve romantične duše da dođu u FREYWILLE butik na Terazijama broj 26, i odaberu za sebe i svoje najdraže komad iz ove čarobne kolekcije…

 

Editors choice