5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Frontmen grupe Keane najavljuje solo album

Frontmen grupe Keane najavljuje solo album

Obožavaoci britanskog četverca Keane koji je, nakon poduže pauze, u maju ove godine izdao svoj četvrti studijski album pod naslovom “Strangeland”, nemaju razloga za brigu kada je u pitanju vest prema kojoj pevač grupe, Tom Čeplin (Tom Chaplin), planira svoj solo album. Prema rečima Čeplina njegov novi projekat neće poremetiti planove, kao ni sastav grupe Keane.

01. Keane solo Frontmen grupe Keane najavljuje solo album

Iako je kod većine pesama grupe Keane kao tekstopisac potpisan klavijaturista Tim Rajs-Oksli, frontmenu britanskog sastava ovo neće biti prvi pokušaj pisanja stihova – numeru “Somewhere Only We Know”, sa albuma “Hopes and Fears”, napisao je upravo Tom Čeplin

Bend je trenutno zauzet promovisanjem novog albuma, međutim, pevaču grupe to ne predstavlja prepreku da istovremeno radi i na svom solo projektu, koji bi publici trebalo da bude predstavljen, kako časopis “NME” navodi, uskoro. Što se tiče tekstova pesama koje će se naći na novom ostvarenju, Čeplin je izjavio da će oni, predstavljajući misli koje su se odvijale u njegovoj glavi u proteklih sedam godina, biti “direktni” i možda previše eksplicitni. U iščekivanju debitantskog ostvarenja Toma Čeplina preostaje nam da uživamo u muzici grupe Keane. Pogledajte video za numeru “Soverign Light Café” – treći singl sa albuma “Strangeland”:


Iris Zavargo je diplomirana novinarka, u najavi master komunikologije. Mađarski divani mnogo bolje od Balaševića, ali nije ni nalik svađalici iz pesme “Sin jedinac”. Svoj život zamislila je u ritmu muzike i zato uči da bude DJ, trudi se da ne zaboravi kako se svira klavir, trenira džez balet i s ljubavlju će pisati o ljudima zbog kojih smatra da najbolju stranu naše stvarnosti čine note.

Editors choice