Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Frosch Baby: Za najmlađe sa osetljivom kožom

Frosch Baby: Za najmlađe sa osetljivom kožom

Čuveni nemački brend ekoloških proizvoda Frosch, od ovog proleća u Srbiji prisutan je i svojom najnovijom linijom proizvoda za čišćenje za bebe, jedinom te vrste na našem tržištu.

Frosch Baby liniju čine četiri inovativna proizvoda posebno kreirana da čuvaju kako nežnu i osetljivu dečiju kožu tako i životnu sredinu.

Nemački brend ekoloških proizvoda Frosch, 8. maja u Beogradu ugostio je brojne predstavnike medija, stručnjake, ličnosti iz javnog života kao i naše najmlađe, da predstavi svoju najnoviju liniju proizvoda Frosch Baby od nedavno prisutnu i u Srbiji. Frosch brend pored kvaliteta odlikuje i pristupačna cena u odnosu na slične proizvode u ponudi na tržištu.

Frosch Baby liniju čine četiri inovativna proizvoda bazirana na prirodnim sastojcima organskog kvaliteta, testiranih i hipoalergenih formula koje rezultiraju visoko efikasnim i u isto vreme, sigurnim sredstvima po zdravlje i životnu sredinu.

“Izuzetno nam je drago da našu najnoviju liniju proizvoda za najmlađe sada predstavimo i na tržištu Srbije”, izjavio je Predrag Todorović, menadžer razvoja za centralni i istočni Balkan.

Predrag Todorovic menadžer razvoja za centralni i istočni Balkan Frosch Baby: Za najmlađe sa osetljivom kožom

“Frosch je već 28 godina potpuno posvećen konceptu ekoloških proizvoda koji efikasno čiste dok odgovorno štite životnu sredinu i ljudsko zdravlje. Sa posebnom pažnjom razvijali smo ovaj segment proizvoda za bebe, znajući koliko nam je svima važno da na najbolji način zaštitimo nežnu dečiju kožu od mogućih alergijskih reakcija i pružimo svu negu i udoban osećaj čistoće. Ovo je prva linija hipoalergijskih deterdženata i omekšivača namenjena svima koji imaju problem sa alergijskim reakcijama.”

O posebnoj nezi dečije kože govorila je i pedijatar dr Biljana Đurić-Stojanović. “Hipoalergene formule su od izuzetne važnosti, jer čuvaju imuni sistem bebe, ne izlažući ga nepotrebnim izazovima, a sve u cilju pravilnog razvoja i rasta deteta”, istakla je dr Đurić-Stojanović.

Frosch je u svetu poznat kao pionir ekoloških proizvoda kućne hemije baziranih na prirodnim sastojcima, biorazgradivim formulama, kao i pakovanjima napravljenim od recikliranih materijala.

Linija Frosch Baby od marta ove godine nalazi se u prodaji u Srbiji.

Deca uce zablji skok Frosch Baby: Za najmlađe sa osetljivom kožom

Frosch Baby proizvodi:

– Frosch Baby hipoalergeno sredstvo za ispiranje odeće savršeno je za osetljivu bebinu kožu. Svojim prirodnim hranljivim sastojcima, oplemenjeno provitaminom B5, čini odeću mekom i nežnom na dodir.

– Frosch Baby deterdžent za osetljivu kožu nenadmašno pere i pouzdano uklanja i najupornije fleke već na 20 stepeni. Hipoalergenog svojstva i sa ekstraktom kamilice pogodan je i za najosetljiviju kožu.

– Frosch Baby hipoalergijsko sredstvo za pranje pouzdano uklanja ostatke mleka, sokova i hrane sa bebi flašica i cucli, a kako ne ostavlja talog i tragove pogodno je za čišćenje igračaka i sličnih bebi proizvoda koji mogu da završe u dečijim ustima.

– Frosch Baby sprej za uklanjanje fleka moćno je prirodno sredstvo za uklanjanje fleka, posebno onih najupornijih.

Stvoren u Nemačkoj 1986. Frosch brend važi za pionire u proizvodnji ekoloških proizvoda kućne hemije. Frosch proizvodi koriste isključivo moć prirodnih sastojaka biljnog porekla poput sirćeta, limuna i sode bikarbone i ne sadrže štetne supstance poput fosfata, borate, formaldehida, eko halogenih jedinjenja i PVC-a.

Frosch proizvodi su 98% biorazgradivi zbog svog prirodnog sastava, a pakovani su u ambalažu napravljenu od recikliranih materijala, a koja se može opet 100% reciklirati. Svi proizvodi su dermatološki testirane formule koje čuvaju i neguju kožu. Frosch proizvodi nisu testirani na životinjama.

Editors choice