U organizaciji Gaming Challenge manifestacije u subotu i nedelju, 24. i 25. maja, od 14h do 18 h, ispred prodavnice Dexy Co i Ultra centra Galaktika u tržnom centru Delta City, održaće se likovna radionica za svu decu posetioce koja žele da učestvuju.

8 Delta City Gaming Challenge 2014 Vas poziva na humanitarnu likovnu radionicu za decu!

Program će voditi profesionalni animatori i volonteri sa umetničkih akademija, u saradnji sa Udruženjem likovnih umetnika Srbije i Novobeogradskom kulturnom mrežom.

Ovim putem u okviru manifestacije organizovaće se prikupljanje neophodnih sredstava za higijenu i hranu dece (sredstava za higijenu u vidu asepsola, vlaznih maramica, flasica i cucli za bebe, pelena, mleka u prahu i hrane za bebe, kao i  bojanki i plasticnih igracaka) koja će biti donirana prihvatnim centrima preko Fondacije opštine Novi Beograd.

Svi donatori na poklon, ce u znak paznje sto su pomogli, dobiti po jedan dečji rad iz radionice.

Pridružite nam se u ovoj akciji i omogućite najmlađima da pomognu svojim drugarima kojima je pomoc u ovim trenucima najpotrebnija!!!

*NAPOMENA: Zamolili bi da ovim putem se samo doniraju sredstva za higijenu, decija hrana i propratni materijal za decu, zato sto odece ima dovoljno, a ove stvari su im neophodne u narednim danima.

Izvor fotografije: www.deltaholding.rs

Editors choice