Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

GAP u Beogradu

GAP u Beogradu

7777777 GAP u Beogradu

Čuveni američki brend GAP došao je i u Beograd, tačnije u Knez Mihailovu ulicu 14-16. Otvaranje, 9. septembra, je okupilo mnogobrojne novinare, ali i znatiželjne prolaznike, koji su imali prilike da pogledaju reviju aktuelnih modela ovog brenda, uz osvežavajuće koktele. “Centralna lokacija u gradu, na raskrsnici jugoistočne Evrope, i moderni urbanistički planoviobezbeđuju savršenu osnovu za predstavljanje Gapa na tržištu,” izjavio je Stefan Leban, potpredsednik za franšize u Gap-u.

Događaju su prisustvovale mnogobrojne zvanice iz sveta mode, biznisa, glume i muzike: Ana Pendić, Irena Mišović, Marija Kilibarda, Goran Kičić, Uroš Đurići, Iva Štrljić, NikolaNemešević, Marko Đurovski, itd.

1114 GAP u Beogradu

Beograđani su imali čast da se 200. prodavnica GAP-a, pod franšizom, otvori baš kod nas, a toliki broj prodajnih objekata svedoči o popularnosti brenda širom sveta. Kompanija “Gap Inc” zastupa, pored Gap-a i brendove “Old Navy”, “Piperlime” i “Athleta”.

U ponudi se nalaze linije: Gap, Gap Kids i Baby Gap, a cene su prilagođene našem tržištu, tako da farmerice koštaju oko 6.000, duskerice 5.000, a majice sa natpisom GAP oko 1.500 dinara.

1gh GAP u Beogradu

Ovaj kalifornijski modni gigant je osnovan 1969. godine, od početka bazirajući se na udobnosti i nostivosti. Uspeh komapnije spada u legendarne, a reklamne kampanje uključuju više od 300 svetski poznatih faca.

Ukoliko niste znali, naziv “gap” se odnosi na generacijski jaz, jer je ova odeća najpre namenjena mlađoj populaciji.

456876 GAP u Beogradu
Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Editors choice