Nedeljni horoskop: 10. mart- 16. mart

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Makeup trendovi za 2017. koje definitivno treba da probaš

George Michael: Kate Moss u novom spotu

George Michael: Kate Moss u novom spotu

Džordž Majkl (George Michael) je premijerno predstavio spot za svoju novu pesmu “White Light”. Spot je naime inspirisan njegovim bliskim kontaktom sa smrću koji mu se dogodio ove godine pred koncert u Beču. Dakle, osnovna tema je težak period u njegovom životu, borba protiv teške bolesti i ozdravljenje. Majkl je početkom meseca sa svojim fanovima na društvenoj mreži Twitter podelio vest o novom spotu, a jednom prilikom se zahvalio svima, pa čak i novinarima, što su bili deo njegovog uspeha.

foto711 George Michael: Kate Moss u novom spotu

Težak period je iza njega i sada može da peva o svemu što je preživeo

Moderan video materijal sniman je u kolorit i crno-beloj tehnici, a ono što je veoma interesantno gledaocima jeste pojavljivanje slavnog supermodela Kejt Mos (Kate Moss), koja u spotu spasava Džordžov život. Kejt se “igra” Džordžovim životom i baca novčić koji se vraća u njen dlan. Snimljene su dve završne scene, u jednoj mu Kejt daje veštačko disanje usta na usta. Toliko je Džordž otkrio svojim fanovima na pomenutoj društvenoj mreži.

U vezi sa ovim spotom, Kejt je izjavila da joj je veoma žao što nije učestvovala u snimanju spota za Džordžovu pesmu “Freedom” 1990. godine. Sada je dobila priliku da to ispravi, pa se pojavila kao glavni lik u spotu.


Lola Radosavljević – bavi se jezikom, književnost nosi u srcu, a osmeh na licu. Hrabro ide kroz život, čuva večito dete u sebi, ruku pod ruku sa Mikom i njegovom parolom “Dok drugi objašnjavaju život, ti mahni rukom i odživi ga!”

 

Editors choice