Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Style inspo: Kako da izdominiraš noseći athleisure trend

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

George Michael objavio novi singl

George Michael objavio novi singl

Povodom novog albuma Džordž Majkl (George Michael) je izjavio: “Neko mi je rekao: Ovaj album će biti kao electronic “Faith” , zato što ponovo pišeš direktnije. Ja mislim da trenutno pišem  sa mnogo više uživanja. Nakon što sam otkrio svoju seksualnu orijentaciju, house muzika je bila više od uticaja na moj život.  Zapravo, kao gay muškarac, nikada ne prestaješ da slušaš klupsku muziku kao straight ljudi i želeo sam da album to reflektuje.” Džordž veruje da je otvorenost njegovih novih pesama slična pesmama sa albuma “Faith” iz 1987. godine, ali sa modernijim i bržim zvukom kako bi ostao veran svojoj seksualnosti. Ne zaboravimo, pevač je 1998. javno priznao da je homoseksualac.

U iščekivanju novog albuma za sada možete čuti novi singl “True Faith”, obradu hita grupe New Order iz 1987. godine. Prihodi od ovog singla idu inicijativi pod nazivom “Comic Relief”.
Džordž Majkl je najavio i novu turneju. Ovo je jako lepa vest za sve njegove fanove naročito zbog činjenice da je pre tri godine izjavio da se zauvek povlači sa muzičke scene.


Vesna Filipović je master elektronskog poslovanja. Inspirisana modom i modnom industrijom kreirala je Fashionela, unikatno mesto za sve fashioniste. Životni moto joj je: “In everything you do, you have to try to reach the moon”.

Editors choice